Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?

Kövezzetek meg ha én ezt értem:D
1 hete mindennap írogat ide egy 15 éves 'srác'véletlenül,hogy nem kelt-e fogyatékos benyomást az emberekben,ha túl vicceli a dolgokat,és hogy ez lehet-e az oka annak,hogy nem talál barátnőt.
Figyu állj le,igen fogyi benyomást keltesz ha idiótán vicceled túl a dolgokat,humorban is van egy határ,amikor látod hogy a többiek megfulladnak a nevetéstől,biztos lehetsz benne hogy elérted amit akartál,és abba hagyhatod.Ha tovább viccelődsz,átmész idiótába és inkább gáz leszel,mint humoros.Ezért a csajok belegondolnak hogy lehet hogy jófej vagy,de mondjuk belegondol hogy mi lenne ha egy helyen kettesben lennétek.Halálra égetnéd,ezért inkább csak a vicc kedvéért kívánkozna a társaságodba.Tehát szerintem tanulj meg emberien humorizálni,mert hiába tartanak viccesnek a haverjaid,egy csaj nem haverként gondolkozik,ha kapcsolatról van szó.

Az jó dolog h vicces v az nekem is bejön,jó dolog,de csak mértékkel.:D
Am ha van vki akit kinéztél akk szemezz vele vagy bókolj meg ilyenek.:D És majd megtod h ő mit akar,h kellesz-e neki..
ha meg nincs kiszemelt és azt várod h sorba álljanak a csajok akk nem tok tanácsot adni.:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!