Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyerekes vagyok azért, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes vagyok azért, mert nem jövök össze egy sráccal, csak mert alacsonyabb nálam?

Figyelt kérdés

Nagyon jófej srác, sokkal rendesebb mint akikkel eddig összeakadtam, de alacsonyabb nálam kb 4-5 centivel. Nekem mindig a magas srácok jöttek be és valamiért úgy érzem, hogy nem az a tipikus srác, aki a “nadrágot hordja” a kapcsolatban, (számomra ez nagyon fontos, hogy egy férfi, férfi legyen egy párkapcsolatban) de lehet ezt csak a magassága miatt képzelem be.

20l

2021. márc. 14. 00:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy. Ha te ettől rosszul éreznéd magad minek mennél bele abba, ami aztán csak frusztrálni fog? Megmondom, nekem sem kéne alacsonyabb pasi. Sajnálom, de magas nő vagyok, ez van. Ez olyan, mintha nekem a barna hajúak tetszenek és egy szőke megszólna, hogy miért nem. Mert csak, azért. Mert mindenkinek jogában áll, hogy az ízléséhez (és józan észhez) mérten válasszon párt.
2021. márc. 14. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

“Nem tudok a nem mellett érvet mondani mert szerintem hülyeség ilyen miatt valakivel aki bejön nem megpróbálni, de majd valaki utánam mond érvet a nem mellett.”

Nekem egyáltalán nem az jön le, hogy a kérdezőnek “bejönne” a srác. Igen, jófejnek tartja, de ez nagyon kevés ahhoz, hogy vonzalmat is érezzen valaki. Ami pedig fontos.

2021. márc. 18. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem feltétlenül gyerekes, de baromira felszínes.
2021. márc. 18. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felmerült benned ez a kérdés, akkor az azt jelenti, hogy bejön neked a srác, csak a magasság a probléma.

20 évesen elég érettnek kellene lenneda ahoz, hogy el tudd dönteni mit szeretnél:

Valakit, aki mellett boldog vagy.

Vagy valakit, aki jól néz ki, de lehet egy f.szkalap :D

Te magad írtad, hogy "sokkal rendesebb mint akikkel eddig összeakadtam", feltehetőleg ők is a magasságuk miatt jöttek szóba... szóval én úgy látom, hogy egy kis változtatás jól jönne, sose lehet tudni mi sül ki belőle.

Minden esetre, ha mégsem akarsz tőle semmit, akkor óvatosan a visszautasítással... nehéz feldolgozni, ha olyan az indok amin nem tudnak változtatni.

2021. márc. 21. 06:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Persze, hogy felmerült bennem ez a kérdés, mert nagyon nyomul rám, és mivel rendes srác, egy hülye picsának érzem magam, amiért visszautasítom. Egyébként amióta feltettem a kérdést 2x taliztunk, így rájöttem, hogy hiába rendes meg jófej, temperamentumra is tökre más mint én, szóval míg az elején csak általánosítottam az alacsonyabb pasikat, most már tudom, hogy nem az a fajta srác, akire nekem szükségem van.

És az előző pasijaimmal egyáltalán nem csak a magasságuk miatt voltam együtt, ez nem tudom miből jött le neked.

2021. márc. 22. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, engedd el. Nem vonzódsz hozzá és kész, ez nem bűn. Te meg nem szeretetszolgálat vagy, hogy azért járj vele, mert ő jófej és neki legyen jó.

Udvariasan mondd meg neki, hogy nagyon kedvesnek tartod, de úgy érzed, a személyiségetek nem illik egymáshoz. A magasságot fel se kell hozni. A lényeg, hogy ne áltasd, ne húzd az idejét, mondd meg őszintén, de nem bunkón, hogy mi a helyzet.

2021. márc. 22. 12:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Igenigen, így lesz😌
2021. márc. 22. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!