Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnhetett el így szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnhetett el így szó nélkül?

Figyelt kérdés

1 hónapig ismerkedtem egy 31 éves nővel, lefeküdtünk jó párszor, romantikusan teltek a találkozóink. El is hívott magához a családjához külföldre.

Volt, hogy szóbajött a hűség, és mondtam neki hogy mással nem találkozok, csak ő vele. Bevallja, hogy ő neki is csak én vagyok és hűséges hozzám. Ő hűséges ahhoz, akit szeret. Mondom ez már olyan mintha kimondtad volna a szeretleket.

Ez már nem ment neki, mondja majd idővel kiderül minden. Majd a sors eldönti. Ez után még simogatott este, bókolt nekem, hogy tetszik a stílusom, a szemem hipnotizálja őt, örül hogy eljöttem aznap is. Olyan jó velem - mondja. Másnap reggel még mögémülve masszírozott, ölelkeztünk, csókolóztunk. Kikísér, vigyázzak magamra és legyek jó mondta. Mondom te légy jó - ő mindig jó, azt felelte.

Aznap este még írt, hogy feltöltötte a nevetésem őt, örült hogy eljöttem.

én erre másfélnap múlva reagáltam. Azt már nem olvasta el.

Telefonját 2 telefonról is próbáltam elérni, a hívott szám jelenleg nem kapcsolható.

Instán online látom időnként, de nem válaszol, nem olvassa el.

FB-n bejelöltem. Ott visszajelölt, de ott se olvassa el az üzeneteimet.

Ha annyira el akar vágni magától, akkor miért jelöl vissza?

2021. márc. 13. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj abból, hogy a majd meglátjuk és majd alakul duma egyenesen arányos a bizonytalansággal és azzal, hogy épp akkor jó vagy, de hosszútávon nem te leszel a befutó.
2021. márc. 14. 00:58
 2/2 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Hiába kérdezed meg többször, nem érdekled őt annyira. Ha érdekelnéd, hidd el, hogy nem tűnne el!

2021. márc. 14. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!