Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mi az, amivel egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi az, amivel egy nő már a személyes találkozás előtt nagyon meg tud fogni?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságképpen. Pl. szép a közösségi oldalakon kitett fotóin, intelligensen fogalmaz a csetelések alkalmával stb? Írhattok konkrétabb példát is.
2021. márc. 11. 18:46
 1/8 anonim válasza:
37%
Jó nagyok a mellei.
2021. márc. 11. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Az én páromat a chat fogta meg, a dumám :-D

Oke fotót is latott rólam de csak arcot...de az amit és ahogy beszéltünk talán döntőbb vokt

2021. márc. 11. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Már azt értékelik, ha nem egyszavas válaszokat adok. Kérdezek, érdeklődök és veszem még a gyenge agypusztító poénokat is. :D
2021. márc. 11. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem egyszavas válaszok, nincs helyesírási hiba. Ez az alap:)

Érdeklődés a másik iránt, az hogy ír magáról, megosztja, mit szeret csinálni, mivel telik a napja.

Aztán a szóbeli kommunikáció. Csak irogatás nem az igazi, hallani a másik hangját is fontos!

A fotók nem fontosak, max egy kettő, hogy mégis lásd, hogy kivel van dolgod, de engem pl kifejezetten taszit, ha valakinek ki van rakva 40 csücsöritős meg 10 mellkidobós kép

2021. márc. 11. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kezdeti beszélgetésekből kiderül, hogy okos, érzelmes, van saját gondolata.
2021. márc. 11. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Engem a következőek:

- közös értékrend

- közös érdeklődési kör

- humor/hülyéskedés

- érdeklődően kérdez, nem tőszavakkal válaszol

2021. márc. 11. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki, érdeklődsz iránta, kedves vagy és mindig van közös téma. Nagyjából ennyi kell hogy érdekeljen egy nő. 28F
2021. márc. 12. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
A humort kihagytam, az is nagyon fontos (7 voltam)
2021. márc. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!