Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most leszólítsam vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 6 hónapja szakított velem a barátnőm, ez úgy padlóra küldött hogy még most sem álltam igazán talpra! 22 éves vagyok 5 évig voltunk együtt, de nem is ez a fontos igazán! Most van egy lány aki tetszik nekem de nem tudom igazán hogy leszólítsam vagyne, mert hát még a régi barátnőmet is szeretem valamilyen mértékben + én komoly kapcsolatra vágyom és hát mi van ha még nem készültem fel az újra!
Végül pedig a lány 7 évvel idősebb nálam, ő most 29 együtt szoktunk utazni a buszon de eddig nem vettem igazán tudomást róla és most milyen lenne már odamenni és elhívni valahóvá!!
2010. aug. 18. 17:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem szólitsd le. Ideje elfelejteni a régi barátnődet :)
2/8 anonim válasza:
off: ezért nem kell 17 évesen elkötelezni magunkat...
3/8 anonim válasza:
hmm... a "tapasztalt tapasztalatlan" esete.
szolitsd le, nem veszithetsz semmit... nullarol indulsz, legrosszabb esetben nullan kotsz ki. es az exed felejtsd el.
4/8 anonim válasza:
Vágj bele. Meddig akarod emészteni magadat? A korkülönbség meg majd kiderül, hogy számít e. Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Szólítsd le, ne emészd magad tovább, nincs vesztenivalód.
6/8 anonim válasza:
szólítsd le csak jól jöhetsz ki a dologból mert lehet te is tetszel a lánynak és jártok randizgattok és ezt észreveszi az exed és lehet,hogy neki is újra kellesz mert rájött,hogy hamar túlléptél rajta és nem érdekled blabal és vissza akar jönni majd hozzád.
7/8 anonim válasza:
jha bármi megeshet ;) Szólítsd le apafej :DD
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon egyhangú lett!:) Akkor holnap odamegyek hozzá aztán jöjjön ami jön!!
2010. aug. 18. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!