Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszólítsam? Tanácsnak és hasonló sztorinak nagyon örülnék!
Van egy srác, akinek az öccse oda jár suliba, ahova én. Nagyon bejön a srác, bár eddig még csak egyszer láttam.. Egy buszon jöttünk és ott vettem észre. Néha-néha egymásra pillantottunk, de semmi több. Ezentúl valószínűleg mindig azon a buszon fogok utazni. Szólítsam le? Vagy csak mosolyogjak rá? Esetleg keressem meg az öccsét? Nem lehet, hogy pont azért nem fog összejönni, mert előre "eltervezem"?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Semmiképp ne szólitsd le!
Flörtölgess vele! Tehát mosolyogj rá, sűrűn nézz oda, ebből levágja mi a szitu! Ha ezeket a jeleket ő is viszonozza akkor tedd meg a következő lépést!
De mondjuk én az öccséhez sem mennék oda, az olyan fura lenne! Inkább keress közös ismerőst és igy próbálj közeledni hozzá! Igazából az lenne a jó ha ő közeledne de sok pasi ezt nem teszi meg mert tudjuk a pasik nyuszik!
Ha pedig már a pillantásokat sem viszonozza akkor keress mást!
Nagyon ne nyomulj az elrettenti őket!:)
Sok sikert!
NE nyomulj eggyáltalán!
Max flört!
Én mindig kerülöm a nyomulós csajokat (főleg ha még nem is tetszik).
Ugyanakkor naggyon szeretem mikor 1 csaj viszonozza pl a flörtöt, visszamosolyog, STB...
Semmikép se szólítsd le!
Küzdjön csak meg érted.
Én is mindig leróttam a tisztelet (sokszor égő) köröket a csajok előtt, mire összejöttem valakivel.
Ha te kezded azzal nagyon megkönnyíted a dolgát! (szenvedjen csak előtte)
semmiképp ne az öccsén keresztül!!!!
flörtölgess vele,mosolyogj rá:P
ha tetszel neki,ugyis megteszi a következő lépést:P
legalábbis én ezt tenném:D
15F
Köszi a válaszokat!
Amúgy 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!