Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első két randin nem adtunk egymásnak csókot, csak ölelést akkor ennyi volt?
Attól függ.
Első barátnőmnek 10. randin adtam csókot.
Másodiknak 2. randin.
Harmadiknak 1. randin.
Harmadik barátnőjelöltnek 2. randin.
Negyedik barátnőmnek 2. talin.
Szerintem függ a kémiától, függ az érettségtől, tapasztaltságtól is.
Én régen pl elsőnél nyújtottam, ma meg már alig tudom lassítani magam, nem felvágás képp mondom.
Szerintem ne intsd le még, ha felvett másik app-en, tartja veled a kapcsolatot, kezdeményez, invesztál, stb, akkor még "játékban" van veled.
A végén ő kérte, hogy vegyem fel Whatsapp-ra. De valahogy nem töri magát, hogy olyan sokat beszéljünk mint előtte.
De akkor minek veteti fel magát?
Ma nem is írt semmit.
Előtte pl reggel küldött Jó reggelt! - üzenetet.
A legtöbb első randin nincs csók, az kevés olyan nagymértékű ráhangolódáshoz. Az pedig egyértelműen jó jel, hogy felvett másik platformra. A csók helyett ez is egy elég jó kifejező eszköz arra, hogy még szeretne látni, nem szeretné megszakítani a kapcsolatot.
A beszélgetésben meg mindkettőtöknek kéne törni magát. Ha írt egy jó reggeltet, az már kezdeményezés. Egy jóreggelt után pl megkérdehtedet h mi a terve aznapra és már elindul a beszélegtés
Úgy értem mostanában már az első randi után se írt ilyeneket.
A második után végképp nem.
Ennek ellenére a második randi végén kérte h írjam meg neki a WhatsApp-számom. Utána fel is vett hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!