Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jelezni, ha még nem szeretnénk, ha megfognánk a fenekünk/mellünk stb?
Figyelt kérdés
Második randin már átkarolt, ezt vizsonoztam, megfogta a combomat, amit azt hittem, hogy le szeretnék majd rázni, de végül nagyon jólesett. A harmadik randin viszont éreztem, hogy a vállamról a derekamra, majd lejjebb csúcsott a keze. A helyzet pont úgy adta, hogy jött egy lépcső, ahol felsegített, így a pillanat hamar végetért. Ha legközelebb bepróbálkozna, mit tudok tenni, hogy hárítsam, de közben ne küldjek hamis jeleket? (mert ugye ha a derekamat fogja, tákarol, vagy a combomhoz ér, azt szeretem). Esetleg fogjam meg a kezét és tegyem feljebb? Vagy kezdeményezzek inkább kézen fogva sétálást? Vagy mondjam ki szóban?2021. márc. 8. 19:14
11/19 anonim válasza:
#9: Aha, szóval hónapokig húzod az agyát, aztán meg ha valami nem oké (mondjuk kiderül, hogy szexuálisan nem illetek össze), akkor kidobod. És a végén még te fogod játszani a sértettet, ha csávókám jól beolvas neked, hogy akkor mire volt jó ez az egész. Felnőttek vagytok, én nem is értem ezt az egészet. Aki a 4. randin is csak odáig jut el, hogy még a fenekét sem lehet megfogni, az számomra egy frigid nő. Nehezen hiszem el, hogy egy normális felnőtt embernek ennyi idő után még mindig ne legyen igénye semmire, és hogy még tapizni se lehessen őt. Amúgy szerencsés vagy, mert a jelek szerint kifogtál egy baromi türelmes srácot, a többség már elzavart volna téged. Hogy a 4. randin nem hogy szex ne legyen, de még intimebb érintés sem, az elég gáz, már ne is haragudj. Ez így olyan, mintha felesleges köröket futtatnál le a másikkal.
12/19 anonim válasza:
Vagy csóró ember mással oldja meg......
13/19 anonim válasza:
#10: Szerintem csak az életkora szerint 26 éves (ha tényleg annyi), valójában valahol nagyon gyerekszinten él még. Aki még a 4. randi előtt is csak azon rugózik, hogy "jaj, nehogy megfogja a fenekemet vagy a cickómat", annak korai egy párkapcsolat. Ha felnőttként olyan hatalmas probléma ez egy nőnek, akkor nagyon frigid lehet. Azért legkésőbb a 3-4. randi környékén egy átlag nő is kívánni szokta a szexet, nem hogy olyanon pörögjön, hogy egy csávó nehogy tapizza. Szerintem egy felnőtt embernek nincs ideje és energiája ennyi felesleges kör lefutására, a 30-hoz közeledve azért már ennél messzebbre kellene látni, és felnőttesebben kellene gondolkodni.
14/19 A kérdező kommentje:
Rosszul gondljátok. Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy megvan az ideje és módja. Mert a saját testem és én döntöm el, kire és mikortól vágyom hogy hozzáérjen.
2021. márc. 13. 11:27
15/19 anonim válasza:
#14: Nem hinném, hogy túl sokan fognak hónapokig várni arra, hogy végre kegyeskedj megadni magad nekik. Egy normális felnőtt nőnek a 4. randi környékére már vannak szexuális vágyai és igényei, nem pedig azon rugózik, hogy majd x hónap múlva megfoghatja a srác a fenekét. Nehezen hiszem el, hogy benned ennyi idő után sem ébredt még szexuális vágy. Aztán meg majd egy fél-egy év múlva, az első szexnél kiderül, hogy minden szar, és elpazaroltatok rengeteg időt és energiát. De te tudod, a te életed, mondjuk ne lepődj meg, ha a srácok idejekorán lekopnak mellőled.
16/19 anonim válasza:
És szerinted mikor lenne az ideje? Esetleg a sexnek?
17/19 anonim válasza:
#16: Hát ahogyan hozzááll a dolgokhoz, szerintem leghamarabb kb. egy év múlva. Kefélés meg majd a következő évtizedben. Addig várjon a srác türelemmel. Mondjuk az is jó nagy birka lehet, aki még nem koccolt le a kérdező mellől, én nem is értem, hogy 3. randi után még mindig itt tart a kérdező.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy oly segítőkészen mindenki a kérdésre válaszolt, ítélkezés nélkül. Ja, hogy nem így történt. Hmmmm.
Szeretnék várni pár hetet, amíg összejövünk. Nem tartom helyesnek hogy az ismerkedési fázis része legyen. Tetszhet is nektek meg nem is, de köszönöm, jól megvagyunk. Ahogy a kérdésemre ténylegesen válaszolók javasolták, egyelőre megegyeztünk a kézfogásban és a combokban.
2021. márc. 13. 17:38
19/19 anonim válasza:
Utcan tiszteletlenseg megfogni a mellet feneket egy nonek. Az a haloszobaba valo. Ilyet meg annak se engedtem,akivel szexkapcsolat volt. (Messze allok a prudtol vagy aszexualistol. )
A kerdezot megertem,csak nem tudja megfogalmazni a gondolstait,elveit.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!