Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez? Ti hogyan magyaráznátok?
Eddig mindig magam teljesen heteroszexuálisnak tartottam, gondoltam. Csak lányokkal voltam, kapcsolatom is velük volt, fiúkról nem fantáziáltam, nem is voltam korábban. Most megismertem egy fiút, és minden elképesztően megváltozott. Ő nyíltan meleg, és először egy közös társaságban ismertem meg, csak beszélgettünk, mint két ember. Bejelöltük egymást Facebookon. Volt amikor utána összefutottunk, nagyon egy hullámhosszon voltunk, de én inkább barátnak gondoltam, aztán valahogy úgy alakult, hogy elsattant az első csók, és utána minden egészen megváltozott. Nagyon fura, de mintha beleszerettem volna. Utána sok más dolog is történt, és egyre mélyebbek az érzések, de valahogy nem tudom hová tenni ezt. Más fiúkkal kapcsolatban ilyesmi eszembe se jutna, de vele azt érzem, ogy ő lett a legfontosabb nekem. Most akkor én hetero vagyok vagy félreismertem magam, vagy mi van velem? Én ezt már nem értem...
24/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!