Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos volt a felháborodásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Ma délután találkoztam egy lánnyal, már hetek óta beszélgettünk, úgy vettem le szimpatikusnak talált, legalábbis folyamatosan érdeklődött felém. A mai találkozón azonban folyamatosan a telefonját babrálta, figyelte. Egy idő után szóvá is tettem neki, hogy szerintem hagyjuk ezt abba, mert látszólag saját magamat szórakoztatom a beszédemmel, ő oda sem figyel. Erre kiakadt rám és én lettem elküldve melegebb éghajlatra, hogy milyen maradi vagyok, meg szerinte ezzel a hozzáállásommal soha nem fogok magam mellé találni párt.

Lehet bennem van a hiba,de én úgy gondolom csak az figyel rám, aki rám néz közben. Ha én alapvetően megtisztelem a figyelmemmel és végig hallgatom amit mond (mert ettől függetlenül ő is beszélt és kérdezett is, de aközben is leginkább a képernyőt bámulta), akkor minimum ugyanezt elvárom visszafelé is. Dehogy öt percre nem lehet félre tenni azt a hülye telefont, ez számomra baromi dühítő. Akkor mondta volna, hogy még sem érdeklem annyira. Azt se lehet mondani, hogy élőben nem azt kapta amire előre számított, mert már ismertük személyesen egymást korábbról.

Szóval nem értem, tényleg én reagáltam volna ezt túl?

2021. márc. 6. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem reagáltad túl. Nem hiszem, hogy nem lehet kibírni telefon nélkül néhány órát. Bunkóság.
2021. márc. 6. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Igazad van. Tette az agyát,éretlen p.csa. Legközelebb remélem nagyobb szerencséd lesz.
2021. márc. 6. 22:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem is sokszor játszották ezt, és szerintem is bunkóság. Én például nem is tudok másra figyelni, ha belemerülök a telefonomba. De egy találkozón ez a minimum, hogy elteszem. Ha megcsörren, az is kínos tud lenni. Mintha le akarna koptatni az illető. Teljesen jogos volt részedről.
2021. márc. 6. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Én is tudok egyszerre két felé figyelni és úgy válaszolgatni, hogy közben telefonozok, de azért az nem egy rendes beszélgetés. Illik annyival megtisztelni a másikat, hogy csak rá figyelünk ilyenkor. Ez nem túl nagy elvárás és ha normálisan megmondtad, hogy neked ez nem oké, abban nincs semmi túlreagálás.
2021. márc. 6. 22:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak! :) Akkor csak nem én reagáltam túl. Amennyire vártam ezt a mai napot, annyira rosszul sült el. De talán jobb is, hogy ez már most kiütközött, mielőtt bármi komolyabb kialakult volna köztünk.
2021. márc. 6. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz. Otthagytam volna. Látszik, hogy neki nem volt fontos a találka. Ha én kíváncsi vagyok valakire, akkor iszom a szavait, figyelem a testbeszédét.Keress mást. Nem akar ő téged komolyan.

N/34

2021. márc. 6. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A lepontozások alapján azt hiszem lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Megértem amúgy, visszaolvasva már én is látom, hogy nem teljesen egyértelmű. Szóval, tudnék úgy válaszolgatni, hogy közben telefonozok, de nyilván nem szoktam, mert egyrészt az úgy nem is egy rendes beszélgetés, másrészt meg az a minimum, hogy megtiszteljük a másikat annyival, hogy teljesen rá figyelünk akár randin, akár bármilyen más programon.

Na így talán már nem megy mellé a lényeg :)

2021. márc. 6. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagaltad tul szerintem. Volt pasi akire nekem is ra kellett szolnom es szinten o volt felhaborodva. Szerintem bunkosag
2021. márc. 6. 23:30
 9/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nem reagáltad túl. Ezt szerintem senki nem tolerálná.
2021. márc. 7. 00:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba pitsa, lépj tovább.
2021. márc. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!