Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morálisan melyik pasi reagált a legelfogadhatóbban a betegségemre?
Kiderült, hogy van egy betegségem(emésztési),mind1 nem részletezném. 4 pasi is csapta nekem a szelet mostanában egyiknek se fogadtam a közeledését pont ezért, mert a betegséggel voltam elfoglalva, végül úgy döntöttem,elmondom nekik és meglátom, hogy reagálnak rá. Amikor elmondtam nekik, hogy milyen bajom van.
Az egyikük(nevezzük 1.-nek) azonnal felszívódott és le is tiltott facebookról.
A második (nevezzük 2.-nek) kifejezetten felbátorodott és rögtön elkezdte adni,hogy ő így is összejönne velem,csak majd lesznek elvárásai cserébe,amit meg kell tennem ,ha már így megszán és éreztette, h örüljek,h egyáltalán így is foglalkozik velem...
A harmadik (nevezzük 3.-nak) egy tehetős családból való srác,aki rögtön felajánlotta, hogy beajánl a privát orvos rokonaihoz,hogy hátha tudnak segíteni, sztem úgy gondolja,ha segít ebben,akkor majd biztos nyert ügye lesz nálam.
A negyedik (nevezzük 4.-nek) pedig kijelentette, hogy szóljak ha meggyógyultam, és akkor újra megkeres,de amíg beteg vagyok,addig ő nem akar velem találkozni.
Gondoltam ha elmondom nekik, segít választani, de csak még jobban elbizonytalanítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!