Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Morálisan melyik pasi reagált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morálisan melyik pasi reagált a legelfogadhatóbban a betegségemre?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy van egy betegségem(emésztési),mind1 nem részletezném. 4 pasi is csapta nekem a szelet mostanában egyiknek se fogadtam a közeledését pont ezért, mert a betegséggel voltam elfoglalva, végül úgy döntöttem,elmondom nekik és meglátom, hogy reagálnak rá. Amikor elmondtam nekik, hogy milyen bajom van.

Az egyikük(nevezzük 1.-nek) azonnal felszívódott és le is tiltott facebookról.

A második (nevezzük 2.-nek) kifejezetten felbátorodott és rögtön elkezdte adni,hogy ő így is összejönne velem,csak majd lesznek elvárásai cserébe,amit meg kell tennem ,ha már így megszán és éreztette, h örüljek,h egyáltalán így is foglalkozik velem...

A harmadik (nevezzük 3.-nak) egy tehetős családból való srác,aki rögtön felajánlotta, hogy beajánl a privát orvos rokonaihoz,hogy hátha tudnak segíteni, sztem úgy gondolja,ha segít ebben,akkor majd biztos nyert ügye lesz nálam.

A negyedik (nevezzük 4.-nek) pedig kijelentette, hogy szóljak ha meggyógyultam, és akkor újra megkeres,de amíg beteg vagyok,addig ő nem akar velem találkozni.

Gondoltam ha elmondom nekik, segít választani, de csak még jobban elbizonytalanítottak.

2021. márc. 6. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%
Te is megéred a pénzed, 4 férfival ismerkedni párhuzamosan... 2 még elmegy bizonyos esetekben, de 4? Megérdemlitek egymást bármelyikükkel.
2021. márc. 6. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy nyomultak rám munkahelyen meg baráti körből arról nem tehetek, nem is fogadtam a közeledését egyiknek sem.
2021. márc. 6. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi nem egyértelmű ezen, őszintén? Nekem egyébként 5 db krónikus betegségem van, ami ránézésre nem látszik, de némelyik eléggé rontja az életminőséget. A férjem nem vett zsákbamacskát és boldog házasságban élünk több, mint 10 éve. Ha nem lenne egyértelmű: 1,2,4 egyértelműen kiszelektálódott, komolyan nem értem, hogy merül fel velük bárminek a lehetősége. 3: teljesen normális emberi reakció, a gyanakvásod nem feltétlenül, de valamennyire érthető. Ez a majd elválik kategória.
2021. márc. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!