Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morálisan melyik pasi reagált a legelfogadhatóbban a betegségemre?
Kiderült, hogy van egy betegségem(emésztési),mind1 nem részletezném. 4 pasi is csapta nekem a szelet mostanában egyiknek se fogadtam a közeledését pont ezért, mert a betegséggel voltam elfoglalva, végül úgy döntöttem,elmondom nekik és meglátom, hogy reagálnak rá. Amikor elmondtam nekik, hogy milyen bajom van.
Az egyikük(nevezzük 1.-nek) azonnal felszívódott és le is tiltott facebookról.
A második (nevezzük 2.-nek) kifejezetten felbátorodott és rögtön elkezdte adni,hogy ő így is összejönne velem,csak majd lesznek elvárásai cserébe,amit meg kell tennem ,ha már így megszán és éreztette, h örüljek,h egyáltalán így is foglalkozik velem...
A harmadik (nevezzük 3.-nak) egy tehetős családból való srác,aki rögtön felajánlotta, hogy beajánl a privát orvos rokonaihoz,hogy hátha tudnak segíteni, sztem úgy gondolja,ha segít ebben,akkor majd biztos nyert ügye lesz nálam.
A negyedik (nevezzük 4.-nek) pedig kijelentette, hogy szóljak ha meggyógyultam, és akkor újra megkeres,de amíg beteg vagyok,addig ő nem akar velem találkozni.
Gondoltam ha elmondom nekik, segít választani, de csak még jobban elbizonytalanítottak.
1) Őt már el is veszítetted, vele feleslegesen foglalkoznod.
2) Ő egy igazi paraszt, szintén feleslegesen foglalkoznál vele.
3) Ő tök rendes módon felajánlotta a segítségét, és egyáltalán nem biztos, hogy számításból tette.
4) Ő szintén egy bunkó.
Egyértelműen a 3)-mas.
Azért fontos lenne tudni, hogy mi is az a betegség. Laktózintolerancia is emésztési betegség, de lehet crohn is. Átmeneti a zavar vagy egész életre kihat(és mennyire)?
Mindenesetre a 3-as volt még a legnormalisabb az összes közül.
Szegény! Sajnálom hogy ilyen érzéketlen taplókba akadtál. Nem tudom miért ilyenek az emberek... azt hiszik hogy őket semmilyen betegség nem érheti utol? ☹
Bár engem valószínűleg még érzékenyebben érint a téma, mert több mint 1 éve refluxos köhögésem van, amire az exem családja úgy reagált hogy beteges vagyok. 😒
De szerencsére akadt az udvarlóid között egy rendesebb is, a 3.
Igazából ez egy tök jó szűrő volt, nézd a pozitív oldalát.
Igazából ha még csak olyan szinten ismerkedési szakaszban voltatok, hogy belefért hogy egyszerre néggyel beszélj, akkor morálisan egyik sem elítélendő, mivel ilyenkor még 0 elkötelezettség van.
Az első egy helót írhatott volna, de nem írt, ez van. Őt felesleges is tovább számításba venned, nem lehetőség.
A második egy gyökér, köszönj el tőle, és örülj, hogy ez hamar kiderült, nem pazaroltál rá sok időt.
A harmadik jófejnek tűnik, nem feltétlen csak azért csinàlja hogy lekötelezzen, de még ha azért is, gyakorlatilag ő az egyetlen aki tényleg összejönne veled így.
A negyedik legalább őszinte, de nekem nem lenne kedvem vele később sem ismerkedni ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!