Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon a pasi randiként gondol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a pasi randiként gondol erre a találkozásra?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel elkezdtünk beszélgetni neten, mert ugyanazt a sportágat űzzük nagylelkesen. Iszonyú jól megértjük egymást, nagyon-nagyon hasonlóan gondolkozunk. Elhívott egy közös edzésre, és őszintén fogalmam sincs, hogy álljak hozzá, mert neki van barátnője. Nem tudom, ezt csak barátilag gondolja, vagy "randinak". Mivel régóta nem volt olyan személy, akivel ilyen jól elbeszélgettem volna, igent mondtam. Alapjáraton nem merült volna fel bennem, hogy többet akarhat barátságnál, de az utóbbi napokban bókolgat és csipkelődik, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy mégis. Vajon hogy gondol erre a talira? (Még soha nem találkoztunk,de neten elég sokat beszéltünk)
2021. márc. 5. 16:37
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle.
2021. márc. 5. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez korábban el volt felejtve, hogy amugy nője van?:D
2021. márc. 5. 17:23
 3/5 anonim válasza:
De gáz. Nem szép a bnőjével szemben. Én dobnám
2021. márc. 5. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy többet akar barátságnál, ne áltasd magad. Ha bizonytalan vagy, esetleg felvetheted, hogy hoznál más ismerőst, mit szólna hozzá. Ez elég sarokba szorítós, de a legtisztább és legkorrektebb, ha megmondod, hogy te barátságnál többet nem szeretnél.
2021. márc. 5. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb letisztázni. Sajnos a barátnős palik simán hívnak manapság mást randira, hogy legyen már egy új valaki, ha dobják. Persze nem állítom, hogy ilyenről van szó, de azt érdemes kipuhatolózni hogy milyen a kapcsolata. Egyébként ez szélsőséges eset, elég nagy eséllyel, csak ugyanaz érdekel titeket, covid van, mással nem tud edzeni és miért is ne
2021. márc. 6. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!