Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akit már kb. 1 éve ismerek. Barátnője van 6 hónapja. Hogyan szerezzem meg?
Az utóbbi időkben már 2x is találkoztunk a szokásos péntek esti szórakozásunkkkor és mind a 2x csókolóztunk és 2. alkalommal már több is történt a csóknál...nála kötöttünk ki. Azt mondja, hogy nem tudja mi legyen a bnőjével.Ugyanúgy találkoznak. Én nem csak egy csaj akarok lenni akivel néha, ha úgy tartja kedve együtt van és szórakozik, hanem meg akarom szerezni! Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy hogyan? Legközelebb is csavarjam el a fejét, de ne hagyjam, hogy megcsókoljon vagy bármi??
Aki csak bunkó módon tud kommunikálni az ne is írjon!
Szerintem nyíltan rá kellene kérdezned,hogy mit akar tőled a srác,és mit akar a mostani barátnőjétől.
Ha el is csábítód ismét,aztán újra meg újra,és közben neki ott a hátterében van a másik lány,az nem jó.Bekerülsz egy háromszögbe,ami azért mondjuk ki,nem is tisztességes.
El kell döntenie a srácnak,hogy kit akar,de ehhez az kell,hogy őszintén beszélgess vele.
Csak egy dologra vigyázz,ez a fiú,ha nem őszinte a mostani barátnőjével,akkor mi a garancia arra,hogy veled majd az lesz?
Gondold át jól az egészet,és tényleg azt tanácsolom,hogy inkább beszéljétek meg az egész helyzetet!
Tarthatsz bunkónak,de nekem az a véleményem,h az is undorító,amit Te csinálsz,meg az is amit Ő!egyrészt nem értem meg azokat a lányokat,akik rámásznak egy palira,akiről tudják,h van barátnője....gondolj bele,h fordítva van...iszonyú érzés lehet...másik meg a pasi,aki a barátnője mellett lefekszik mással...ha esetleg ezzel a tisztességes eszközzel megszereznéd,akkor ne lepődj meg,amikor majd melletted is más ágyában köt ki...Tiszta az lett volna,ha érzed,h van valami,akkor megmondod neki,h ha van barátnője,akkor menejen ahhoz,ha meg tetszetek egymásnak,akkor menjen és szakítson!az a srác,akiben annyi nincs,h vállalja a döntéseit és ne sunyi módon két út között ingázzon,az nem érdemel szerintem semmi tiszteletet...és az a lány sem,aki ebben partnere...bocs,ha fikázósnak tűnt...lehet lepontozni...csak szerény kis véleményem volt
/Szmötyi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!