Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan csajjal aki k*rvulásra adta a fejét?
Egyetem alatt az egyik prof.-jának a kitartottja volt, és ezért egyengette az útját az egyetemen, pénzt adott neki, ilyenek. Elvileg szerették egymást, de egy ilyen szeretői viszony minden csak nem szerelem...
Randizom vele, egy egyetemre jártunk, akkor is bejött, de mostmár elvileg én is bejövök neki. És mikor rákérdeztem az egyetemi fura dolgokra akkor mesélte el a szerető dolgot!
Neked tuti nem kéne összejönni vele, mert láthatóan zavar.
Engem mondjuk a lány maga is érdekelne, hogy dönteni tudjak, nem csak egy sztori a múltjából.
Amúgy meg felnőtt férfi vagy gondolom, egyedül is elkéne tudnod dönteni, hogy együtt akarsz-e lenni egy nővel vagy sem.
Attól neked most jobb lesz, hogy engem valószínűleg nem zavarna ez a csajom múltjában, ha amúgy köztünk klappolnak a dolgok?
2. Ez mi már, hogy valaki idejön kérdést feltenni és erre elkezdik b@*szogatni, hogy miért jött ide kérdést feltenni? :D Ha nem szeretsz válaszolni, akkor nem kötelező. Ez az oldal elvileg a segítésről szól, hogy segítő választ adjunk a kérdések feltevőinek. Úgy kéne kezelni minden kérdezőt, mintha a legjobb barátod tenne fel neked egy kérdést, aki bízik benned és abban, hogy segíteni tudsz neki a dilemmájával.
---
Nem. Nem csak az kva, aki szó szerint pénzt fogad el, hanem aki akármilyen gazdasági vagy más egyéb életbeli előnyt is a szexért cserébe. De ő még pénzt is kapott ráadásul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!