Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csajjal randizok, akinek sok 2-3 hetes kapcsolata volt. Ti összejönnétek ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy sok olyan kapcsolata volt,ami csak 2-3 hétig tartott.
Legutóbb a fiú bemutatta a lányt a családjának és állítólag a csaj összeveszett a barátja anyjával. Emiatt szakítottak.
Ti összejönnétek ilyen emberrel?
2020. jan. 21. 13:45
1/12 anonim válasza:
Ha jó mellei vannak, én próbálkoznák vele.
3/12 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnél. Ha csak egy kalandot, miért is ne? Pont ideálisak vagytok egymásnak, abból pedig lehet több is akár. Csak nincs rajtatok a nyomás.
Ha viszont alapvetően hosszabban tervezel akkor nem jó választás, mert mások a célok jelenleg.
4/12 anonim válasza:
Simán.
Miért kellett volna hónapokig vagy évekig együtt lennie valakivel, aki nem megfelelő?
5/12 anonim válasza:
Hogy utána 3 hét múlva másnak panaszkodjon rólam? Kösz nem.
6/12 anonim válasza:
5.-nek.
Miért ne, ha kevés vagy?
7/12 anonim válasza:
Simán! De persze nem várnék komolyat. Hancúrozásra jó.
8/12 anonim válasza:
Tökmindegy mennyire kevés vagy sem, a következőnek úgyis fikázva lesz.
9/12 anonim válasza:
#8 honnan veszed? Sose voltál következő.
10/12 anonim válasza:
Én összejönnék, hátha én kitartanék neki egy hónapig is. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!