Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy 165 cms és 75 kg csajjal, aki sportol és figyel az egészséges étkezésre?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 14:27
1/33 anonim válasza:
Ha sportolna és figyelne az egészséges étkezésre, nem lenne rajta 20 kiló súlyfelesleg.
2/33 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy a génje miatt ilyen
2020. ápr. 16. 14:28
3/33 anonim válasza:
Engem nem vonzanak a túlsúlyos nők és félek a velejáró betegségektől. Szóval, nem.
4/33 anonim válasza:
Csalóka a testsúly/magasság. Ha nem tegnap kezdte a leírtakat, nem feltétlen túlsúly, hanem ki van b*va. 😃
5/33 A kérdező kommentje:
És nem látszik rajta hogy 75 kg jól tartja magát és szép arcú
2020. ápr. 16. 14:47
6/33 anonim válasza:
Szerintem egy 75 kilós lánnyal, ha arányos, akkor semmi gond nincsen.
7/33 anonim válasza:
Ugyanilyen magassággal 66-67 kg körül mozgok jelenleg, edzésmúlttal. És így is van akinek már sok vagyok. Érezd jól magad a bőrödben, és megtalál majd az, akinek így tetszel kívül-belül.
8/33 anonim válasza:
Miert lenne rajta 20 kilo felesleg ne orits mar 1-es!!
A 165 cm egy olyan 60 az idealis
9/33 anonim válasza:
Lehet, nem az számít hány kiló, hanem az összhatás. Nem mindegy hogy valaki nőiesen telt, vagy zsáktestű. Bár ha sportolsz valóban,akkor lehetsz formás simán. Ezt látatlanban én nemtudom megmondani.
10/33 anonim válasza:
Hülye troll kérdés, hacsak nem súlyemelőről vagy valami kajak-kenus izomgolyóról van szó, az illető vagy nem figyel az egészséges étkezésre, vagy orbitális adagokat eszik ezekből a bizonyos egészséges ételekből. Ez már rég nem a "nehezek a csontjaim" kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!