Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy 165 cms és 75 kg csajjal, aki sportol és figyel az egészséges étkezésre?
En 165/56 kilo vagyok de amikor tini voltam akkor 165/78 kilo voltam Szal ket centi koztunk a kulonbseg-sertegetes nelkul, egy dagadek voltam. Lehet szepiteni, en is baromi arànyos voltam de attol meg kover-konkretan utaltam magam es soha de soha nem felejtem el azt az idoszakot.
20 evesen lefogytam 56 kilora sporttal amit azota is tartok (38 vagyok) es Persze nekem is mindenki mondta amikor dagi voltam, h aaaaa nem vagy dagadt csak molett, van rajtad mit fogni....a helyzet az h egy foldgomb voltam.
Ha neked igy jo akkor az tok oke es hajra, de azert valahol Te is erzed Sztem h ez nem egy idealis suly a magadsagodhoz (ez dagikent, es mindezt nem bantasbol irom ).
Kizárt.
Barátnőm 183 centi és ő 70 kiló. És ő tényleg figyel a kajára és a sportra.
Génjei vagy nem génjei miatt, az nem érdekes.
Olyannal jövök össze aki tetszik aki vonzó.
Az már sajnálatból lenne, hogy elnézem ez meg az miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!