Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell randizni, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell randizni, mi a menete? 32F

Figyelt kérdés

Én még sohasem randiztam, soha nem hívtam el senkit sehová. Nem érdekelt, ahogy a párkapcsolatok sem igazán. Viszont ha valaha is vége lesz ezeknek a lezárásoknak, gondolkodok azon, hogy "letudjam" ezt is.

Van is egy prosti, akihez évek óta járok, nagyon kedvelem. Félreértés ne essék, nem akarok kapcsolatot kezdeni vele, csak magát a randizást akarom EGYSZER kipróbálni, hogy elmondhassam, ezt is megtapasztaltam. Szóval azt tervezem, hogy kifizetem néhány órára, aztán elmegyünk valamerre.

De pontosan hova célszerű? Tényleg úgy megy ez, mint a filmekben, hogy ilyen gagyi kávézókba/éttermekbe hívják el egymást az emberek? És ott mi történik? Miről beszélgetnek? Vagy a telefonjaikat szokták piszkálni és néhány percenként a másikhoz szólnak, de egyébként nem érdeklik egymást? Mennyire illő kiöltözni egy ilyen alkalomra? Egy helyszínre szoktak általában elmenni vagy több "állomás" szokott lenni?

2021. febr. 28. 17:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
kész főnyeremény lehetsz
2021. febr. 28. 17:24
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt inkább ne erőltesd...
2021. febr. 28. 17:36
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nézzük a dolog jó oldalát. Legalább nem küldözgetsz farokfotókat random csajoknak...
2021. febr. 28. 17:57
 4/32 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a helyzetemmel. Semmi vonzó nincs bennem, de ez számomra nem baj, mert szerencsére létezik a prostitució - tehát nagyon szép nőkkel tudok együtt lenni, igaz, pénzért. Nekem ez teljesen megfelel.

"Erőltetni" szeretném, mert ki szeretném próbálni. Nyilván a partneremnek ez munka, pénz, tehát ő megfelelően fog viselkedni. Én nem tudom ennek a menetét, ezért kérdezem.

2021. febr. 28. 18:28
 5/32 anonim ***** válasza:
11%
miért nem hívod el randizni a qrvadat? Amugy meg inkabb kimeld meg magadat a noktol, de ha mar nem, legalabb legyen benned annyi tisztesség, hogy az elso oraban kozlod hogy evek ota qrvakhoz jarsz!!!
2021. febr. 28. 18:44
 6/32 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz?

Pont, hogy egy prostit akarok elhívni, akihez már évek óta járok.

Egyébként nem akarok elkezdeni randizni, csak egy egyszeri esetet szeretnék, hogy elmondhassam, megtörtént ez is.

2021. febr. 28. 18:48
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
A kávézó megfelelő hely, és igen, beszélgetni szoktak az emberek, mert meg akarják ismerni a másikat. Nem kell ezt túlmisztifikálni, ha találkozol valakivel, aki bejön és dumáltok/bármit csináltok, azt nevezik randinak. Nincs rá forgatókönyv.
2021. febr. 28. 18:52
 8/32 A kérdező kommentje:

De hogy lehet órákig beszélgetni valakivel? Ahhoz rengeteg dolgot kell megosztani a másikkal.

Én tudom magamról, hogy egy halál unalmas ember vagyok, teljesen unalmas élettel. Plusz nem is szeretek elmondani magamról dolgokat. Szóval ha a partnerem "végez" a mondandójával, akkor "én jövök"? Ha ez nem tölti ki az időt, akkor mi van? (4, esetleg 5 órás találkozót szeretnék kifizetni.)

Szóval mit kell csinálni akkor, ha "elfogy a téma"?

És az öltözködés? Mennyire kell odafigyelni arra (tehát zakó, ilyesmi kell, vagy inkább ing, esetleg hétköznapi viselet is elég)?

2021. febr. 28. 19:03
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem szeretsz magadról beszélni akkor kérdezgesd őt. Írj előre össze kérdéseket és magold be őket.

Nem kell kiöltözni, egy kávézáshoz jó lesz sima hétköznapi viselet.

2021. febr. 28. 19:12
 10/32 A kérdező kommentje:

Buta kérdés lesz, de... az emberek tényleg órákat töltenek el így?

Oké, értem én, hogy ha valakit érdekel a másik, akkor szereti hallgatni, de igazság szerint az, amit leírtál, max egy órás kis programnak tűnik. Pedig tudtommal az emberek több órán keresztül randiznak.

Most őszintén: nem szokott unalmas lenni?

2021. febr. 28. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!