Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő konzervatív az ágyban?
Figyelt kérdés
A mostani barátnőm keresztény neveltetésű, visszafogott, nem igazán tüzes jellem. Szexet néha kezdeményez de a pózok választása, az esemény lebonyolítása általában mindig rajtam áll. Az van amit én szeretnék, neki nincsenek vágyai, kérései.
A ti barátnőtök milyen az ágyban, illetve akinek sok partnere volt azok hogy látják ezt? :)
2021. febr. 25. 08:53
11/18 A kérdező kommentje:
Ezért szeretném tudni azok véleményét, aki 15-20 nővel is voltak már életük folyamán, hogy nekik mik a tapasztalataik. :)
2021. febr. 25. 09:40
12/18 anonim válasza:
Keresztyén, konzervatív nőként tudok neked válaszolni. A férjem az egyetlen férfi az életemben, vártunk az esküvőnkig (ez mindkettőnknek fontos volt, de talán neki jobban). DE! Onnantól, hogy összeházasodtunk, sosem fogtuk vissza magunkat. Nem gondolom, hogy a gyermeknemzés a szex egyetlen célja, ahogy azt sem, hogy csak hanyatt fekve, muszájból kellene csinàlni. Szerintem kifejezetten izgalmas és aktív a szexuális életünk 23 év után is.
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem a neveltetésen múlik. Vagyis nem csak azon. Ismerek olyan vallásosan nevelt lányt, aki otthon adja az ártatlant, buliban meg egyszerre többekkel is kavar, meg mást is csinál. Szerintem ez személyiség kérdése is. Vagy az is lehet, hogy feszeng az egésztől, esetleg nem elégedett saját magával. Rengeteg oka lehet. Nyilván, a legjobb az lenne ha beszélnél vele erről.
14/18 anonim válasza:
Talán csak ő maga sem ismeri a saját vágyait. Ha tényleg nagyon vallásos, gondolom, tabuként kezelte kicsit a dolgot, nem is nagyon gondolt ebbe bele jobban. Próbálj meg kérdezni, vagy próbálj ki valamit, és beszéljétek meg, tetszett-e neki.
15/18 anonim válasza:
4.
Természetesen csak egy férfi lehet béna az ágyban tudjuk :D
16/18 anonim válasza:
Szerintem nem, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy te írod. De azért tényleg lehet a konzervatívságot máshogy is értelmezni - pl. én a magam részéről elég szenvedélyes vagyok, de pl. análisan sosem fogok, hármasban nem vagyok benne, szado-mazo nem érdekel stb. ... van pár férfi, aki szerint már az is túl konzervatív
17/18 anonim válasza:
Nem hinném. Ez személyiség kérdése, de a női ismerőseim egyáltalán nem konzervatívak, sőt. Szerintem én sem.
18/18 anonim válasza:
Nem hiszem. Én is szeretek kezdeményezni, szeretnék fantáziákat megélni, csak ezekhez megfelelő partner is kellene. És itt a megfelelő partner nem azt jelenti, hogy ő is benne van, hanem azt, hogy igazán jó az ágyban, így kívánok minél több mindent megélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!