Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy VV Viki alkatú nővel (most ment be a villába, kép és videó a leírásban), habár kicsit duci, de nagyon szép arca lenne?
2021. febr. 24. 01:03
11/19 anonim válasza:
Megnéztem több képét. Még 20 évesen is egy bájtalan valami volt. Most meg...
12/19 anonim válasza:
Megnéztem a linket, mert fingom nem volt ki ez. :D és nem, nem randiznék vele. Az alkat hagyján, mert attól még lehetne csinos, vonzó. Az arca baromi ronda, attól pedig nem tudok elvonatkoztatni.
13/19 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki mint a Shrekből a Fiona amikor ogre:D
14/19 A kérdező kommentje:
:( :(
2021. febr. 24. 09:27
15/19 anonim válasza:
Nagyon előnytelen számára ez a haj, és amennyire látom, a ruha is. Tény, hogy (az én ízlésem szerint) nem a legjobb sem az alkata, sem az arca, de ennél sokkal jobbat ki lehetne hozni belőle. Mondjuk ahhoz egy pozitívabb kisugárzás sem árt. Viszont ha ő így érzi jól magát, ám legyen, így is találhat párt.
16/19 anonim válasza:
Most az egy dolog, hogy hogy néz ki, nem mondanám csúnyának. De azért mert el megy egy ilyen szenny műsorba bazárimajomnak, soha nem kéne. Utálom az ilyen típusú embereket.
17/19 anonim válasza:
Én néztem őt még a VV6-ban, de az hogy dagi még a kisebbik baj, alig van a kisugárzásában nőiesség (régebben sem volt) ráadásul arra emlékszem, hogy borzasztó igénytelen is volt,
18/19 anonim válasza:
Egy ilyen alkatú nővel randiznék simán, de ezzel a nővel nem. Számomra unszimpatikus. Nem vagyok mérlegnáci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!