Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HÍvjam baráti találkozóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HÍvjam baráti találkozóra?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel neten beszélgetünk pár hete, de nem tudom, van-e barátnője és nem merek rákérdezni mert ő sem kérdezett rá az én kapcsolati státuszomra és ugyan szokott bókolni, nem egyértelműek a szándékai. Arra gondoltam, mivel eddig sem vettük romantikusan közeledősre a dolgot, megpróbálnék inkább barátként közeledni hozzá, elhívni egy baráti találkozóra, így ha kiderül, hogy van kapcsolata vagy nem tetszem neki, akkor sincs gáz, max tényleg csak barátok leszünk. De hogy éreztessem vele azt, hogy barátilag közeledek felé?

25/L

2021. febr. 23. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha már bókol, s egyértelműek a szandekai es Te barátként kezdesz közeledni, akkor balul sülhet el a dolog.

Szerintem előbb tisztázd a helyzetet utana találkozzatok.

Kérdezd meg, hogy van-e valakije. A válaszából eldöntöd mit szeretnél.:)

2021. febr. 23. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, felreolvastam. Ha nem egyértelmű a szándéka is erdemea a kapcsolati státuszára rákérdezni. Így tudni fogod, hogy mik a szándékai!
2021. febr. 23. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már ennyire jól elbeszélgetünk, nem iszunk meg egy kávét valamikor? Momentán ezen a napon szabad vagyok, és amúgy is ki szeretnék mozdulni."

Valami hasonló szöveggel.

Legyen benne kezdeményezés, utalás arra hogy milyen könnyed a beszélgetés, illetve baráti. És ami nagyon fontos legyen benne egy pontos nap. Mivel nem egyszer éltem már én is azzal a módszerrel, hogy nem határoztunk meg napot, én meg szándékosan elfelejtettem utána ráírni, hogy nekem mikor jó.

És a végén legyen valami kis apró gondolat, ami elveszi az élét a találkozónak, mint ahogy én is befejeztem. Amolyan indoklás, hogy nem is jobban meg akarod ismerni, csak unatkozol otthon.

Nyilván, ha első lendülettel belemegy, és kitűzitek a napot, és nem megy el, vagy lemondja előző nap, az már egy jel. Ha elmegy a találkozóra, akkor pedig jó.

2021. febr. 23. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a neten beszélgettek, miből indult? Mert nem úgy tűnik, hogy őt érdekli, hogy van-e valakid. Meg miről beszélgettek?
2021. febr. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!