Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire föl lett mostanában ilyen nagy a nők elvárása pasik irányába? Ez a média hatása? Miközben ők maguk meg semmit nem tudnak felmutatni.

Bizony... és ha elvárok, akkor persze számitó ri*banc vagyok.....

48-as vagyok. Hogy miben? Hát, ha már kérdezni kell eleve rossz, de megsúgom, nem azzal van a gond, hogy még büszke is vagy, hogy befingasz. Az tényleg csak egy dolog, ami utoljára általános suli alsó osztályában volt vicces. A gáz az, hogy azt hiszed nokedliszaggatás tudás=háziasszony material. Továbbá sokat mondó, hogy szerinted gáz a saláta punci, pedig tudtommal valakinek már eleve olyan.
Ja, azt már meg sem említem, hogy amilyen proli stílusban a kérdés fel van konferálva, már az bicskanyitogató sokak számára.
De mindezek ellenére magad cáfolod magad, hiszen a dedó stílusod ellenére van valakid. Márpedig a fenti pontok tekintetében aligha lehetsz te a Férfiak gyöngye, szóval nincs magasan a léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!