Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire föl lett mostanában ilyen nagy a nők elvárása pasik irányába? Ez a média hatása? Miközben ők maguk meg semmit nem tudnak felmutatni.

#26 Azért fura elgondolni, hogy valaki a te értelmi színvonaladdal már házas. Ugye az vagy, azt kamuztad korábban? Már elfelejtettem.
Persze, manapság a férfiak 90%-ának azért nincs nője mert nincs lakás és autó. És csak ez az oka ha elküldik. Miért kell itt hergelni a népet? És honnan tudod, milyen puncija van a nőknek és mit adnak a kapcsolatba? Csak nem a férfi kollégák pofázására alapozol?Hát igen, mert ők sosem hazudnak, színeznek ki sztorikat. Én is hallottam már, mit beszélt a hátam mögött olyan, akit elutasítottam. Hát, köszönő viszonyban sem volt a valósággal.
Amúgy meg mondd meg a kedves kollégáidnak, hogy nem a tinderen kéne ismerkedni vagy nem insta csajok után nyáladzani, hanem normális nőket keresni akivel közös értékrendjük van. Bár....valószínűleg pont az a baj hogy a velük közös értékrendű, üres nőket vonzzák be, amilyenek ők is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!