Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire föl lett mostanában ilyen nagy a nők elvárása pasik irányába? Ez a média hatása? Miközben ők maguk meg semmit nem tudnak felmutatni.
Figyelt kérdés
Van egy p*ncijuk, ami sokszor saláta, de a pasi az legyen gazdag, magas, jóképű, sportoljon stb.2021. febr. 23. 10:08
2/53 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, magas vagyok meg van munkám is, de ez így föltűnt. De 10 éve, mikor párt kerestem nem voltak ekkora elvárások.
2021. febr. 23. 10:11
3/53 Dr.med.habil. Genya 

válasza:

Ezek azok a kérdések, amiktől egy angol, vagy bárki, akiknél nem sima 3 igeidő van, megőrülnének.
Mindig ez a kérdés: "mostanában a nők..." így, úgy, amúgy, de konkrétan kb a szerencsétlenek hapsik, akik még a kutyának se kellenek, amúgy ezt 20 éve kérdezgetik.
4/53 anonim 

válasza:

Nekem nincs elvárásom, csak legyen esze, humora, barát is legyen ne csak társ.
5/53 A kérdező kommentje:
Nekem van feleségem, nem is keresek párt. De ez így föltűnt, meg a melóhelyen a fiatalabb srácok mindig panaszkodnak. Vagy a fiúk lettek töketlenek?
2021. febr. 23. 10:16
6/53 anonim 

válasza:

Mintha a férfiak egyrészének elvárásai nem emelkednének a média hatására, az ott látottakhoz hozzászokva (nagy mellek, vékony derék, babaarc stb.)... :D Ugyanilyen alapon.
De amúgy szerintem minden korban akadtak emberek irreális elvárásokkal.
7/53 anonim 

válasza:

"Vagy a fiúk lettek töketlenek?" Igen...
8/53 anonim 

válasza:

6#-nak igaza van, mindkét nem alaposan frusztrálva van azáltal, hogy egyre nagyobb igényeket sulykolnak belénk. És igen a média is az oka ennek, kérdező.
9/53 A kérdező kommentje:
Ez így van, az én időmben is voltak. De akkor kb 20% volt, azokat simán elkerülte a pasi. De most mintha 90% lenne. Múltkor kollégám elkeseredésében egy kicsit ducibb csajnál próbálkozott, aki elküldte azzal, hogy miért nincs saját autója. Mondom mi van?
2021. febr. 23. 10:21
10/53 anonim 

válasza:

a duci lány majd vesz szépen macskákat.
azért a kollégád is megéri a pénzét, a "ló nincs jó a szamár" alapon próbálkozik be valakinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!