Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, összejönnétek olyannal akinek van gyereke és / vagy háziállata?
20
Állatot haszonra tartották még ezelőtt 20 évvel is.
Macska az emberek 90%-nak egerészésre volt tartva, nem azért, hogy az instán feszítsen vele Lili 2 pucsítás között.
A macska tudomásom szerint sose volt szoba állat.
Ez már onnan is bejön, hogy ha annyira szobaállat lenne, akkor nem rágná szét a kábelt és nem karmolná szét a bútort. Jajj tudom, hát venni kell neki kaparót, de erre ink nem mondok semmit.
Kutya szintúgy haszon állat. Mire használták? Jelzés, állatok terelésére, őrző/védő és vadászat. Nyilván 1 kutyát kidobni a telekre nem épp a kutya lelkivilágát ápolja, de van aki emiatt vesz 2 kutyát vadászni, őrizni stb.
Viszont az se sokkal jobb, amikor veszel egy kutyát aki napi 10-12 órát rohad a panelben, mert te reggel 7 kor már elindulsz dolgozni és este 5 kor hazaérsz.
Nem túl ingerdús se a panelban várni 10 órát, se az udvaron. Viszont én inkább lennék az udvaron 10 órát, ahol legalább autó van, néha egy másik kutya és pár m^2 szaladgálni, mint 50m^2-en ahol még kb steril környezetben élem le az életem.
Gyerekessel nem jönnék össze, talán ha idősebb leszek akkor.
Mindkét exemnek volt macskája, tetszettek, még összejönnék ilyen lánnyal, kutyással nem biztos.
30-32 évesen ha minden jól megy összejön a saját kis garzon lakásom, oda szeretnék majd egy cicát, ezért ha ott fogok tartani, ott már nem biztos hogy összejönnék olyannal, akinek szintén van.
Kérdező 6os. Igen összejönnék mind a kettővel. Állattenyésztő szakirányos mezőgazdasági mérnök vagyok. Voltam már fiatal anyukával, a gyerek nem gond csak van sok feltétel azért. De kezdem régebbről, egy nagyon kedves művelt.... rokon lánynak volt egy normálisnak látszó pasija, a pasi a gyerek gondolatától megbolondúlt, külön mentek a gyerekével 10 év alatt kb 200 órát találkozott. Az ismerős lányra azóta rátalált az igaz szerelem és 3 gyerek boldog és szép anyukája. Minden szép és jó. A lány boldogságának a titka, hogy anyagilag is készen állt a gyerekre, szülei mérhetetlen segítsége. Még a lány randizott addig volt kinek vigyáznia rá.
Szóval normális háttérrel rendelkező anyuka nem rosszabb mint egy olyan akinek senki sem csinálna gyereket mert bolond.
Állat, egyértelműen nem a panelba való, de neked miért csak az az opció? Kb 500nm udvar és napi 1-2 óra séta már elég egy kutyának. Különben nekem volt pár évem amikor egy borjú volt az egyik házi kedvencem, jártunk ki sétálni meg lehet szoktatni, most egy kis vörös duroc malackám van...kutyák macskák melett.
Kedves 20as írtad sok kutya megfagy kint..ugyannyi fajta szenved bent.
Macska érdekes jelenség, van asszem 3 vagy 4 macskánk a 4. kóbor de keresztlányom miatt hozzánk szegődött. Macska egy vadászó állat, egerésznek, patkányt fognak ezt egy lakásban elég nehéz modellezni. Tehát maradjunk annyiban vannak fajták alfajták típusok változatok amik erre alkalmasak vannak amik arra. A törvényt megértem de falun senkit nem érdekel és be se kell tartatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!