Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, összejönnétek olyannal akinek van gyereke és / vagy háziállata?
Háziállat nem zavar (nekem is van 2 macskám), gyerekessel nem jönnék össze.
24n
gyereket talán elfogadnám, sajátot nem akarok
állat ami a lakásban szabadon jár-kel az kizárt
29N
Gyerek akadály.
Kutya-macska kint az udvaron.
34/n
15-es jól írta.
De legjobb, ha kintre se jön. Nem tudják helyén kezelni az állatot. Elkezdik úgy kezelni mint valami gyereket.
Mindenkinek joga van tartani, vagy nem tartani állatot, de ez a csak udvaron felfogás olyan érthetetlen. Akkor már minek? Egyrészt a macskát törvényi kötelességed a saját telkeden belül tartani, tehát nem mehet ki az utcára. Nyilván létezik macskaháló meg macskabiztos kerítés, de az ilyen emberek mondjuk pont nem szokták ezeket használni, csak szélnek eresztik Cirmikét, aztán ha elütik, megmérgezik vagy széttépi egy kutya, akkor evvan, lesz másik.
A kutyák közül csomó fajta nem tartható udvaron, mert megfagy, nem alkalmas rá a szőre. Ezenkívül a kutya falkában érzi jól magát. Ha azt látja, hogy a család bent van a házban, ő meg ki van b.szva a kertbe, napi egyszer adnak neki kaját, meg kétszer megsimogatják a fejét, akkor szenved. Ugyanis társasági lény, büntetésnek éli meg, hogy ki van zárva a falkája életéből. „Olyan, mint a kivert kutya.” Jelentése: szenvedő, nyomorult, elhanyagolt.
Szóval én abszolút meg tudom érteni, ha valaki nem szereti az állatokat. De akkor az mi a francnak tart? Én sem szeretem a kutyákat különösebben, nem is tartok. De ahhoz sem lenne szívem, hogy kirakjam a kertbe aztán nézzem ahogy elunja a fejét, meg magányos egész életében. Vagy ez ilyen kisebbségi komplexus, hogy ha senkit nem érdekel a véleményem az életben, akkor legalább egy állat felett hadd basáskodjak? Az úgysem szól vissza, biodíszletnek meg jó...
Ez kb olyan, mintha szülnék egy gyereket, de amúgy nem szeretem a gyerekeket, szóval száraz kenyéren meg vízen felnevelem, érzéseket nem mutatok felé. Bele ugyan nem hal, de nyilván nem lesz jó élete, és mindenkinek jobb lett volna, ha nem szülök gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!