Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha valakinek 30 évesen sosem volt még barátnője és még csak nem is randizott?
Pontosan, ahogy a felettem lévő mondja. Amilyen minőségű kapcsolatok vannak (semmit nem beszélgetnek, mindent itt kérdeznek meg, illetve a tavalyi három hónapos karanténban megugrott a válások, a családon belüli erőszakos esetek száma) semmit nem vesztettél.
Nem vagy hátrányban.
Mi ennek az oka? Van valami mentelis betegseged vagy testi fogyatekossag ami miatt ez nehezebb? Az ertheto hogy ha valaki kerekesszekes annak nem megy olyan konnyen mert ha a masik meg szeret menni peldaul turazni, szeret tancolni akkor az eletviteluk nem paszol.
De ha semmi ilyenrol nincs szo akkor 30 eves korodig csak osszetudtal volna hozni egy randit legalabb.
En 30 eves vagyok, sose volt szerencsem a noknel de huszas eveim elejen voltak randijaim, a legtobb csak 1 randi volt, talan 2-3 alkalommal volt masodik randi es egy baratnom is volt. Ha nem teszek erte semmit akkor most is egyedul lennek.
Kesobb megismertem valakit aki most a felesegem .
Nem vagyok en sem jokepu, izmos sem vagyok, nem vagyok diplomas, penzem sincs.
Orulj neki, itt csak 4 Mbit/sec a vezetekes net ☺️😂
36F incel
Nekem pl nem lenne gáz, szerintem nem ettől lesz valaki férfias. A mamahotelezés, nyafizás, tesze-toszaság mindenben, na, az más.
Férjnél vagyok, max. beszélgetős privit kérek :D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!