Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg olyan, hogy valakinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan, hogy valakinél azért nem kezdeményeznek, mert "túl jól néz ki" és félnek tőle?

Figyelt kérdés
Vagy ezzel csak nyugtatják magukat, akik nem kelnek el?
2020. szept. 6. 15:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*Létezik olyan
2020. szept. 6. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Előfordul és nem is olyan ritkán. Viszont minden zsáknak akad foltja. Aki mer - az nyer!
2020. szept. 6. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ezzel csak nyugtatják magukat... Nyilván van olyan, mikor az ember nem érzi úgy, hogy a másik az ő kalibere, azt viszont kizártnak tartom, hogy ha az a másik közvetlen vele, ne adna neki egy esélyt.
2020. szept. 6. 16:08
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Régebben én is ilyen voltam hu de lelkizös meg félős voltam ma már kg ra megvesze* az ilyen nőket.
2020. szept. 6. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen voltam anno 18-tól 28 éves koromig. Ehhez jön még, hogy elegánsan is öltözködtem. Nem kezdeményeztek, a nálam rondább vagy átlagos nőknél pedig igen.
2020. szept. 6. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen kategória nőben és férfiben is. Kb mintha nem is ugyanabba a fajba tartoznánk akkora a differencia. Nagyon jó gének + igényes öltözék, smink.
2020. szept. 6. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Persze, olvass vissza, sokan nem mennek oda manapság a nőkhöz, mert fosnak.

Meg sok pasi csóró, és nem akar beégni egy jó nőnél.

2020. szept. 6. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Én olyannal is találkoztam már, hogy azért utasítottak vissza valakit, mert túl jónak érezték az illetőt magukhoz. Azzal magyarázták, hogy szerintük a másik lelépne tőlük, hogyha találkozna egy nála jobbal. A jobban kinézők pedig azt mondják azért nem akarnak tőlük rosszabbat, mert az féltékenykedne, esetleg megszállottá válna és érthető, hogy ilyen kapcsolatot senki sem szeretne.

Hallani pár embert, hogy "ilyen nincs, hogy valaki nem a te kalibered", csak a helyzet az, hogy gyakorlatilag az emberek nem így látják és a viselkedésükkel is kinyilvánítják. Egy felemás kapcsolat sem azért problémás, mert külsőleg nincsenek egyszinten, hanem mert ez befolyásolja az emberek önbecsülését és azt ahogyan a külvilág megítéli őket, márpedig igenis hatással van a kapcsolatra (ki szereti állandóan azt hallgatni, hogy "ez kap nálad jobbat"?)

2020. szept. 6. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nyugtatják magukat. Olyan, hogy valaki jól néz ki, de SENKI nem kezdeményez nála, egyszerűen nincs. Főleg, ha nőről van szó. Én nagyon, tényleg kegyetlenül ronda nő vagyok. De az ilyen olvasni és írni alig tudó, láncdohányos, alkoholista alakok még nálam is kezdeményeznek néha. Elképzelhetetlen, hogy egy "túl" jól kinéző nőnél soha senki vagy nála is csak ez a kategória.
2020. szept. 6. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a szép, az igazán szép nőkkel szemben ilyen vagyok, mert tök reménytelen lenne a dolog úgyis.
2020. szept. 6. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!