Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha legutóbb a fiú mondta le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha legutóbb a fiú mondta le a randit, de nem ajánlott helyette másik időpontot, akkor felejtsem el?

Figyelt kérdés
Egyelőre még nem találkoztunk, látásból ismerjük egymást, csak bejelölt és messengeren írt nekem, megbeszéltük, hogy találkozhatnánk, de aztán szólt, hogy sajnos nem jó neki aznap. Írtam, hogy rendben, nem baj, azóta nem beszélünk. Gáz lenne, ha ezek után keresném?
2021. febr. 21. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne keresd. Ha akar találkozni majd keres Ő,ha nem keres nem akarja az ismerkedést folytatni. Egy esetben keresném csak: ha betegségre hivatkozott volna. Akkor jogos,h rákérdezel mi van Vele.
2021. febr. 21. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel úgy vagyok vele, ha nekem nem jó egy időpont, de akarok találkozni a másikkal, akkor javasolok másik időpontot.

Szerintem ez így korrekt, mert az simán előfordulhat hogy közbejött valami, vagy elfelejtette hogy dolga van, akkor amikorra szervezte a találkozót. Bárkivel megesik. De akkor ebben az esetben szerintem kell mondani egy másik időpontot hogy a másik fél lássa hogy nem lekoptatás volt.

Én nem keresném ebben az esetben, ha akar találkozni majd elhív.

2021. febr. 21. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem akar találkozni.. Tudod: 'If he wanted to he would...'
2021. febr. 21. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem akar talizni, valószínűleg van másik versenyző is.
2021. febr. 21. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írnék rá, ha akart volna akkor más időpontot is ajánl.
2021. febr. 21. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem kell az a csaj, akkor megbeszelnem, hogy mikor lenne jo
2021. febr. 21. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem írtál neki azóta? Mielőtt hagynád, illene megbeszélni vele.
2021. febr. 22. 11:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Pont azért, mert ő sem írt. Ez így elég egyértelmű valóban, hogy meggondolta magát. :)
2021. febr. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!