Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mukodhet ilyen korkulonbseg mellett?
Kicsit tobb mint fel eve megismerkedtem apam egyik uzlettarsaval es az elso perctol kezdve megvolt koztunk a vonzalom - azota majdnem napi szinten beszelgetunk es elkepesztoen jol kijovunk egymassal, de szigoruan csak baratok vagyunk.
Viszont “nyilt titok”, hogy szepnek es okosnak talal es szivesen hivna el vacsorazni vagy valami kozos programra. Es hat mostanaban mintha bennem is megmozdult volna valami iranta... hogyan tovabb? En 18L, o 47F

Nemhiszem, hogy működne, mert teljesen másvilágban nőtetek fel. Itt csak szexről van szó, de te lehet idővel már gyereket szeretnél, ő meg már biztos nem. Ha működne is a dolog, akkor is te 15-20 év múlva nem a párja, hanem az ápolónője lennél.
45F

Férjem, s köztem 16 év korkülönbség van. Nem szepitek, de néha érzem, hogy ez is sok. Több mindent élt már meg, más a felfogása, mai napig van, hogy a generációs szakadékot nehéz feltölteni.
Nem tudom mi lenne majdnem dupla ennyi korkulonbseggel. Valószínű már magamba néznek, hogy nincs-e véletlen apakomplexusom?
Ha csak szexelni akartok, ki kehet próbálni, vegulis izgi kategória.
De a kapcsolatot nem feltétlen tartom jó ötletnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!