Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mukodhet ilyen korkulonbseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mukodhet ilyen korkulonbseg mellett?

Figyelt kérdés

Kicsit tobb mint fel eve megismerkedtem apam egyik uzlettarsaval es az elso perctol kezdve megvolt koztunk a vonzalom - azota majdnem napi szinten beszelgetunk es elkepesztoen jol kijovunk egymassal, de szigoruan csak baratok vagyunk.

Viszont “nyilt titok”, hogy szepnek es okosnak talal es szivesen hivna el vacsorazni vagy valami kozos programra. Es hat mostanaban mintha bennem is megmozdult volna valami iranta... hogyan tovabb? En 18L, o 47F

2021. febr. 17. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem.

25N

2021. febr. 17. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nemhiszem, hogy működne, mert teljesen másvilágban nőtetek fel. Itt csak szexről van szó, de te lehet idővel már gyereket szeretnél, ő meg már biztos nem. Ha működne is a dolog, akkor is te 15-20 év múlva nem a párja, hanem az ápolónője lennél.

45F

2021. febr. 17. 20:21
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
45%
Meséld tovàbb, jó?
2021. febr. 17. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak egy kaland a cél, akkor működhet, de ha hosszútávú párkapcsolatban gondolkodsz, akkor nem fog. Apukád biztos örülne, ha megtudná, hogy a korabeli üzlettársa nyomul a lányára.
2021. febr. 17. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. febr. 17. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem
2021. febr. 17. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Valszeg apáddal azert egyeztetnének ilyenekrol elotte hogy szabad e a lánya luka :D
2021. febr. 17. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Férjem, s köztem 16 év korkülönbség van. Nem szepitek, de néha érzem, hogy ez is sok. Több mindent élt már meg, más a felfogása, mai napig van, hogy a generációs szakadékot nehéz feltölteni.

Nem tudom mi lenne majdnem dupla ennyi korkulonbseggel. Valószínű már magamba néznek, hogy nincs-e véletlen apakomplexusom?

Ha csak szexelni akartok, ki kehet próbálni, vegulis izgi kategória.

De a kapcsolatot nem feltétlen tartom jó ötletnek.

2021. febr. 17. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!