Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani helyzetben hogyan lehet találkozásokat szervezni?
Figyelt kérdés
Netes ismerkedés, csevegés után hogy lehet szervezni a személyes találkozókat? Hova beszéltek meg találkozót? Vagy mellőzitek most? A másik fél nem zárkózik el? Nem tudom bele merjek-e vágni jelen szituációban, van itthon veszélyeztetett csoportba tartozó hozzátartozóm.2021. febr. 17. 19:55
1/8 anonim válasza:
Leginkább plázába vagy parkba sétálni.
De én el se jutok a találkákig, mert egy idő után az összes lány egyszerűen nem ír vissza.
2/8 anonim válasza:
3 pasival találkoztam az elmúlt 3 hónapban.
Az elsővel plázában voltunk, ajándékot vettünk valakinek, aztán a dunaparton sétáltunk.
A másik 2-vel meg eleve kirándulásokat beszéltünk meg. Az utolsóval már szerintem lassan mondhatjuk, hogy együtt vagyunk azóta. :)
3/8 anonim válasza:
Mi is sétálni voltunk, elmentünk kocsikázni, felmentünk erdőbe sétálni, vettünk kaját elvitelre azt az autóban ettük meg közben beszélgettünk. Plázába is beültünk, csak ott nem voltunk valami sokáig, mivel maszkban kellett lenni és nagyon idegesítő volt.
4/8 anonim válasza:
Kocsikazos vagy sétálós randim volt a setalos nem jött be, fazos vagyok nem éreztem jól magam....
5/8 A kérdező kommentje:
Ez a kocsikázós randi milyen? Random mentek minden fele? Vagy hogy lehet ezt elképzelni? :)
2021. febr. 19. 19:45
6/8 anonim válasza:
Én is kocsikázni voltam egy pasival, nem volt rossz beszélgettünk közben, nekem jobb volt beülni valahova.
7/8 anonim válasza:
Mi sétálni mentünk, pici közeli erőbe, aztán parkos részre. Második randin együtt autóztunk szintén hasonló helyre és utána vissza. Így nem fagytunk meg és közben tudtunk beszélgetni.
8/8 anonim válasza:
Igazából a mosdó kérdés ami ciki. Ha 2-3 órás a randi csak kellene mosdó, de ilyenkor nem lehet bemenni bárhová beülni és ott van mosdó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!