Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell egy pasinak,hogy tudja lesz-e ebből komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
Két hónap után jogosan várhatom,hogy mondjon valamit,merre hald,illetve ha azt mondja nem tudja lesz e több van ilyen vagy csak nem akrja megmondani hogy nem szeret?
Mennyi találkozó kell ehhez,hogy el tudja dönteni?
2021. febr. 15. 16:01
1/23 anonim 

válasza:

Két hónap alatt szerintem illene eldönteni, hogy akar-e komoly kapcsolatot.
Nem húznám senkinek az idejét.
Ülj le vele, kérdezz rá, hogy mit szeretne tőled.
2/23 anonim 

válasza:

Szerintem is 2 hónap után már azért látja az ember, hogy ebből többet akar avagy sem. Nyugodtan próbálj vele erről beszélni, aztán ha mellébeszél, tereli a témát, húzza az időt, akkor lehet, hogy kár vesződni vele.
3/23 anonim 

válasza:

Mekkora surmó. Hát hazudik. Ez már nem csak az önismeret0 kategória. Ez már féreg.
4/23 anonim 

válasza:

2 honap alatt johogy mar nem kene eldontenie. 30+os csaj vagy, es mar hajtani akarod a kocsi-gyerek-lakas szent3sagot vagy mivan?
5/23 anonim 

válasza:

1-2-3 randi bőven elég, hogy lássa valaki, hogy alapvetően olyan-e a másik személyisége, amit ő elképzel kapcsolatra.
8/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 30+.
20+ vagyok
Köszönet mindenki másnak aki rendesen válaszolt.
Sajnos én is úgy érzem csak szórakozik,és 2hónap után már tudja az ember mit akar
2021. febr. 15. 18:19
9/23 anonim 

válasza:

Ő már régen tudja, hogy semmi komoly nem lesz ebből.
10/23 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy ö nem tudja lesz e több,most se biztos hogy nem lesz
2021. febr. 15. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!