Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23 éves nőként nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves nőként nem volt még randim miért nem kellek?

Figyelt kérdés
Sokszor kezdeményeztem már pasiknál de mindig van jobb nálam...
2021. febr. 9. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

UH, elozo vagyok.

Azért az elképesztő milyen undoritoak tudtok lenni, miert kell ilyeneket irni egy amugy is elkeseredett lanynak?

Ti gondolom csodaszepek es helyesek vagytok es azert jartok ide erre az oldalra, hogy kieljetek a fusztraciot magatokban:)

2021. febr. 9. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha egy srác írja ki ugyanezt, őt lehet orrba szájba mocskolni és incelezni, ugye..? 🤔

Érdekes, akkor senkit nem zavar, hogy szerencsétlen önbizalma már a nullán van, mert sorban koptatják le csajok és 25+ évesen még egy kapcsolata sem volt.

Kettős mérce ez.

2021. febr. 9. 22:28
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
11: Ezen kár felháborodni, legyünk már reálisak, aki nőként 23 évesen sem kell semmilyen szinten (még egy randi erejéig sem!) senkinek, az bizony jó eséllyel ronda. Írom ezt szintén ronda nőként. Elkeserítő és fájó, persze, de ettől még kár tagadni a nyilvánvaló tényeket.
2021. febr. 9. 22:37
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
En ezt ertem, de a sajat megkeseredettsegedet nem muszaj raragasztani olyan emberre, akit nem ismersz, nem tudod, hogy nez ki. :)
2021. febr. 9. 22:44
 15/21 anonim válasza:
100%
Szerintem, mindenkinek más a vonzó. Tudom hogy ez nagyon bullshit, de biztos találsz valakit akinek pont te tetszel. Az is lehet hogy egyáltalán nincs gond a külsőddel, csak rossz helyen keresgélsz. Lehet észre sem veszed ha valakinek tetszel. Egyébként én 20 éves vagyok és én sem voltam túl sok randin.
2021. febr. 10. 18:53
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Lefordítom, pasi: jóképű,sportos,magas,gazdag,stb. Na ezért.
2021. ápr. 2. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Arról van szó, hogy azoknak nem kellesz, akiknél kezdeményezel? Vagy egyáltalán nem is vesz észre senki? Nem ugyanaz.
2021. ápr. 2. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Nehéz meghatarozni az alapján, amit leírtál. Máskor is ilyen zárkózott, határozatlan vagy? Nehezen fejezed ki magad?
2021. ápr. 2. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Írj magadról bővebben, ennyiből nem lehet megállapítani. Vagy veled van valami bibi, vagy túl jó pasiknal probalkozol.
2021. ápr. 3. 09:58
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
Vállalhatatlan.
2021. szept. 12. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!