Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez randi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez randi lesz?

Figyelt kérdés
Van nekem egy sportszenvedélyem, amit rendszeresen űzök. Egyéni sport, de gyakran összejövünk páran együtt edzeni. Mondhatjuk, hogy viszonylag kevés nő űzi ezt a sportágat. 2 hete felbukkant egy pasi, aki ugyanezt a sportot űzi szenvedélyesen, sőt, profi versenysportolóként. Nagyon meglepett, rám írt instagramon és elkezdtünk beszélgetni. Azóta egész gyakran csetelünk, mindketten keressük egymást. Nagyrészt a sport a téma, de néha átmegy ismerkedésbe a dolog (pl. hol,mit dolgozunk,stbstb). Küldözgetünk egymásnak videókat, hogy épp mit gyakorlunk edzésen, és gyakran mondja, milyen ügyes vagyok, sokat dícsér alapjáraton is, de csak a sporttal kapcsolatosan. Az biztos, hogy szimpatizálunk egymással, de nem tudom, hogy csak barátként gondol rám, vagy többet gondol bele (erre nem tett utalást, nem flörtöl vagy ilyesmi). Valamelyik nap feldobta az ötletet, hogy edzhetnénk együtt majd valamikor. Kicsit távolabb lakunk egymástól (1 órányira), ezért ez egy kis szervezést igényel, de elvileg találkozni fogunk és együtt edzünk. Ez tök jó, csak fogalmam sincs, hogy ez csak egy szimpla edzés, vagy gondolhatok bele kicsit többet is - esetleg randi? Hiszen vannak barátai, akikkel eljárkál edzeni, ráadásul mivel profi, sokan keresik a társaságát, hogy vele edzhessenek. Nyilván én abban vagyok más, hogy lány vagyok. Nyilván sok minden személyesen derül majd csak ki, mivel még sosem találkoztunk. De mit gondoltok, gondolhatom, hogy többet akarhat, hogy ezt ő is randinak tekinti?
2021. febr. 9. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg vannak női hódoloi. Vegre talált vkit akivel a szenvedelyével lehet egy sikon. Erre ő is nyomulna.

Majd meglatjuk milyen tipus.

2021. febr. 9. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki. Én soha nem írogatnék olyan nőnek, akit nem szeretnék megdugni. De lehet nem mindenki ilyen felszínes, mint én:)
2021. febr. 9. 20:51
 3/3 exronin ***** válasza:
Igazán érdekel, hogy mi lett...
2021. febr. 11. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!