Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb, ha első randi alatt kiderul, hogy zokniban tartod a power bankod, vagy ha a randi miatt nem abban van?
mi az hogy zshrévizavég?
és
van egy
hektáros földje,
vagy
van
egyhektáros
földje?
Kérdező, bocs, éppen futott a tej, gyorsan írtam!
"srégen, slégen, slégant, slégont, srévizavé, sréhen, keresztbe"
És egy hektáros földje van, de csak az a hektár van kiadva legeltetőnek, a másik oldala kaszálló, gyümölcsös, meg a végében van egy kis termőföld de alig aranykoronás.
Én ott akkor sem parkolnék, ha fizetnének érte, vagy ha te akarnál ezért fizetni!
Basszus. Én sántikálva is szoktam néha járni, valamint két powerbankkel, mindkettő zokniban, és ha viszem a két boze-t, akkor azok is. Azért se rossz, mert ha nagyon lehűl az idő, van menekülő útvonalam.
Ha megtudná a randevú-partner, akkor valószínűleg ott helyben elővenném az ötödik zoknimból a gyalogsági ásós svájci bicskámat, amit a lidliben vettem, ásnék egy lyukat, majd abba belebújnék, és onnan stírölném, hogy nem-e vette észre.
Megpróbálnám kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!