Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ell kezdtem randizni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ell kezdtem randizni egy lányal viszot ő többet akkar töllem . Hogyan tovább ? Többi lent!

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt. Elkezdtünk találkozgatni beszélgettünk randiztünk.Teljesen jól kijövünk egymással. Viszont a problémám az az hogy a lány többet akkar töllem viszont én félek lefeküdni vele mivel számonra ez lenne az első. A lány nem tudja és nem is akkarom hogy megtudja hiszen az elégg ciki lenne. Hogyan kezdeményezzek nálla ? Vagy hogyan tegyek a kedvére olyan téren ?
2021. febr. 8. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek korrepetálj nyelvtanból...
2021. febr. 8. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd magad sodródni az árral.. és amikor már nagyon odavagytok súgd a fülébe, hogy te vagy az első nekem... Védekezzetek!
2021. febr. 8. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat is kérek mindenkitől a pontatlanságért! De egész nap dolgoztam teljesen hulla vagyok. Ez a helyzet igen sürgös számomra muszály voltam fel tenni a kérdést.
2021. febr. 8. 20:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Semmi képpen nem mondanám meg neki ! Ez biztos ! Esetleg ha már több ször is együtt voltunk aztán csak.
2021. febr. 8. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
De az nem jó, hátha pont szűz fiúval szeretné, és elveszed tőle, hogy élvezze ezt a helyzetet.
2021. febr. 8. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hány éves vagy, hogy ez neked ciki, hogy elmondd neki?
2021. febr. 8. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki már csinálta, az mindegy, hogy férfi-e vagy nő - az első alkalommal mindegyik szűz volt. Egyszer el kell kezdeni, ha valaki nem akarja egész életében szűznek megtartani magát.

Vagy tegyél úgy, ahogyan a 2. válaszoló ajánlja, vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy eddig még nem csináltad, de vele nagyon szeretnéd. Ha értelmes a nő, értékelni fogja az őszinteséged, miszerint nem hencegsz, hogy hány lánnyal voltál, hanem őszintén megmondod az igazat.

Ezt a két fenti változatot javaslom.

Védekezzetek!

Nem biztos, hogy a legelső alkalommal minden teljesen rendben lesz, de idővel biztosan rendeződik. Ne félj!

Ffi.

2021. febr. 8. 20:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 24 vagyok férfi.
2021. febr. 8. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Én 30 vagyok és voltam nem egyszer ilyen helyzetben. Én sem mertem soha elmondani, inkább eltűntem. De nem jó ez sem. Így visszaemlékezve egy lánynak elmondtam de onnantól kezdve nem kezelt férfiként, hanem valami kisfiúként. Én a helyedben aktus után mondanám el.
2021. febr. 8. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sietni. Szépen fel lehet építeni az intimitást. Egyelőre mehetnek a simik, masszírozás, közös fürdés
2021. febr. 8. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!