Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Marcangol a bűntudat szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marcangol a bűntudat szerintetek irjak neki?

Figyelt kérdés
Nos a lenyeg az hogy randiztam kb 7 evvel ezelott egy lánnyal de akkora debil voltam hogy azóta is kerget az emléke. Mennyire lenne furcsa bocsánatot kérni azert amit ott tettem?

2021. febr. 6. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit tettél? Megfogtad a kezét? Megujjaztad akarata ellenére? Az arcába böfögtél? Ha bánt a lelkiismeret, kérj bocsánatot!
2021. febr. 6. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Abból baj csak nem lehet, ha bocsánatot kérsz.
2021. febr. 6. 12:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nyíltam meg előtte, randin alig beszéltem, ha mondtam is valamit az baromság volt. Nem vettem észre magam. Ki akartam használni hogy csillapítsam az exem utáni vágyam. Bunkó voltam.
2021. febr. 6. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Ugye nem zavar, hogy te sajat magadon akarsz segiteni, nem rajta. Jobban akarod erezni magad.
2021. febr. 6. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
4. te zseni vagy hallod :D Igen magamon akarok segiteni mert megörülök a büntudatol.
2021. febr. 6. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Hu micsoda egy langyosvirsli vagy...:D
2021. febr. 6. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha tetszik még és akarsz tőle valamit, kérj bocsánatot és próbálkozz. De ha nem, akkor hagyd, ne tépd fel a sebeit, mert csak mégegy lapáttal dobsz a dologra.
2021. febr. 6. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez 7 év után jutott az eszedbe???
2021. febr. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!