Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van a munkahelyemen egy pasi aki nagyon tetszik nekem.Viszont ő egy rettentő mogorva alak.Csinálja a dolgát,néha rákiabál a többiekre és sose mosolyog.
Ő a cég fizikai állományában van én pedig a szellemiben.
Mivel kevesekkel van jóban,vagy egyáltalán áll szóba párakkal,így alig tudtam róla kideríteni bármit is.
Annyit sikerült,hogy mielőtt hozzánk jött tavaly nyáron,cégvezető volt majdnem 20 évig,de a vírus miatt csődbe ment a vállalkozása,ezért eljött alkalmazottnak.
A másik,hogy komoly magánéleti gondjai vannak,mert gyermekelhelyezési perben van az exével.
És idősebb is tőlem 10 évvel.
De ami történt tegnap,hogy bejött az irodába, a szemembe nézett és kérdezte,hogy meddig várjak még x papírra,mert várnak.
Én meg mondtam neki-ha jó kisfiú leszel,akkor mindjárt megcsinálom.
Erre odahúzott magához,keményen megcsókolt és azt mondta-soha az életben nem leszek jó kisfiú baba!-aztán fogta magát és kiment.
Az eset óta én kész vagyok,csak ő jár a fejemben.
Azóta annyi történt,hogy ma egész nap levegőnek nézett,de ebéd után odajött hozzám egy papírral kamuból és megkérdezte full közönyösen rám sem nézve,hogy-miért nem írtál még messengeren?
Én meg kérdeztem,hogy mi van?
Erre-keress meg fészen,hogy tudjunk dumálni,de tudod mit felejtsd el,ma megvárlak munka után.
Én egy kicsit megijedtem és mondtam,hogy inkább megkereslek és írok,erre elmosolyodott és most lassan húzott magához és úgy csókolt meg,hogy csak éppen csak hozzámért a szája,de én nem bírtam és megcsókoltam.
utána annyit mondott,hogy-várom,hogy írj és kiment.
Én meg most vacilálok mert megtaláltam fészen,de nem merek ráírni,mert ilyen rámenős vagány palival még sose volt dolgom,viszont csak rá gondolok.

Ne oltogassatok kérlek!
Amit írtam ez történt.
Elmúlt 8 óra és még nem írtam neki,de most már kellene szerintem.
Hogyan indítsak nála?
Elég egy szia! és utána majd ő folytatja és flörtöljünk,vagy valljam be neki,hogy nekem már régóta tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!