Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha megijedt?
Van egy srác, akivel már egy jó ideje randizgatunk,és eddig nagyon jól alakult minden. Pár napja azt mondta nekem, hogy az az igazság, hogy megijedt, nem biztos, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra. Mondta, hogy egyszerűen nem tudja mit csinaljon, de jövő hétig gondolkodik még rajt.
Én az egyik haverjával elég jóban vagyok, és neki azt mondta, hogy még soha nem találkozott hozzám hasonló lánnyal, látszik hogy én olyan nő vagyok, akit az ember szívesen akár feleségül is venne. Ennek nyilván örül, más felől viszont beijedt.
Szerintetek mit kéne tennem, hogy összejöjjön a dolog? Nagyon jól kijövünk egymással, és még én sem találkoztam hozzá hasonlóval. Úgy szeretném, ha klappolna ez köztünk. Várják rá türelmesen vagy beszéljem meg vele a dolgokat? Próbáljak hatni rá ész érvekkel? Legyek kicsit "rámenősebb"? A srác 27 éves, én 24.

Együtt akarsz vele lenni és ész érvekkel akarsz rá hatni? 😳
Én hagynám, gondolkodjon csak, nem is keresném addig, nyaggatni főleg nem kéne.. majd keresni fog ha akar valamit.

Semmit se tudsz csinálni. Ha ő fél, hogy karámba szorul, akkor úgy is szakít veled. Ha rájön, hogy hülyeség sztereotípiák miatt eldobni egy jó kapcsolatot, akkor veled marad.
Teljesen felesleges erőlködni, legfeljebb elijeszted.

Adj neki pár napot, ha téged sorsfordítónak érez, gondolja át elég felnőtt-e már ahhoz, hogy tényleg forduljon a sorsa.
Ha kihátrál, akkor meg legyél rámenősebb, ha neked ő kell ne engedd el csak azért, mert betojt.

"látszik hogy én olyan nő vagyok, akit az ember szívesen akár feleségül is venne"
27 évesen nem ezt keresi a srác? Gondolom az ismerősei sorban házasodnak meg jönnek a gyerekek én 28 évesen ezt látom és ha jönnek egy tökéletes nő akkor nem akarnám elengedni az életemből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!