Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit illene vinnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illene vinnem?

Figyelt kérdés

Ma megyek vacsorázni egy férfihez, ő főz, ő lesz a házigazda. Mit illene vinnem? Nem szeretnék üres kézzel menni.

(nem ez az első randink)

2021. febr. 3. 07:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy üveg bort,ha isztok.
2021. febr. 3. 07:25
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
69%
Ital szerintem jó lehet, meg vàltàsbugyi!
2021. febr. 3. 07:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Italt, az jó ötlet.
2021. febr. 3. 07:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Vezetek, emiatt az italt mellőzném. Sajnos nekem is csak ez jutott eszembe
2021. febr. 3. 07:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell most meginni, de illik a házigazdának vinni egy italt. (nem csak randikor, hanem máskor is ha vendégségbe mész)
2021. febr. 3. 07:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Desszertet? :)
2021. febr. 3. 07:47
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Mi sem iszunk, egyáltalán, ezért illik-nem illik, feleslegesnek gondoltam, hogy a konyhaszekrény tetején porosodjon egy üveg akármi. Én sütöttem egy kisebb tepsi süteményt. Valami olyat, amiről tudtam, hogy szereti és annyit, hogy maradjon neki másnapra is.
2021. febr. 3. 07:49
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ne alkoholt vigyél, mindig mindenki alkoholt visz, én nem győzöm őket soha elajándékozni, most is négy üveg porosodik mindenféle illendőségi munkahelyi ajándékból... szóval én már mondom mindenkinek, hogy alkoholt ne hozzanak, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy valamit mégis hozzon, szólok, hogy gyümölcs legyen. :D

Amúgy szerintem a legjobb, ha megkérdezed, mivel készülj. Szerintem ezzel csomó kellemetlenséget meg lehet spórolni. Ha nem mond semmit, meg hárít, akkor vagy tégy így, mert a gesztusérték a kérdéssel úgyis megvolt, és ha te látod vendégül, ugyanúgy ne várj semmit, vagy vigyél valami olyan dolgot, amit azonnal elfogyasztotok, mint süti (akár te sütöd, akár veszel valahol), valamilyen rágcsa filmezéshez, vagy akármi, ami tényleg elfogy.

2021. febr. 3. 08:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bor vagy sutemeny:)
2021. febr. 3. 08:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2021. febr. 3. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!