Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illene vinnem esküvő után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Theressita kérdése:

Illene vinnem esküvő után a kollégáimnak sütit és bort, ha egyébként meg voltak hívva a lakodalomba, de néhányan közülük nem tudnak jönni?

Figyelt kérdés
Kislétszámú cégben dolgozom. Mindannyiukat meghívtam. Néhányan eljönnek, de néhányan visszamondták. Ha viszek a cégbe is, mondkjuk nászút után, elég egy nagyobb dobozt, amiből ott mindenki vihet (azok is, akik már az esküvő napján kaptak, mert eljöttek, azok is, akik nem voltak), vagy csak azoknak kell kisebb dobozkat vinni, akik nem voltak ott, s ezért nem kaptak?
2016. júl. 28. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell
2016. júl. 28. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Lofat.

Aki nem jön, az ne kapjon. Miért is kellene? Annyira nem vette a fáradtságot, hogy eljöjjön. De azért potya-zaba kellene neki? Pfuj!

2016. júl. 28. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Szokás egyébként? Mert az én munkahelyemen igen, akkor is hoznak be, ha meg voltunk hívva, de nem tudtunk elmenni. Viszont ajándékot is szoktunk adni, a kollektíva összedob x összeget és abból veszünk valamit.
2016. júl. 28. 13:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj velük, nem is várnak el semmit tőlem, nyilván nyomós okkal nem jönnek. Csak úgy tudtam, ilyenkor illik vinni, ha nem voltak az esküvőn és ott nem kaphattak.

Csak bevallom, jobb lett volna, ha eljönnek, és ott kapnak, hisz szerintem jó sok fel fog így is maradni, így meg nekik ennek ellenére újra kell venni frisset, másrészt cipelnem kell a buszon a melegben (nem a lakóhyelyemen dolgozok, hanem beutazok) :-)

2016. júl. 28. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne csinálj ebből ilyen nagy ügyet. Ha most nem értek rá, majd elmennek a következő esküvődre.
2016. júl. 28. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha sok maradt, megértés valakit, hogy vigyen be egy dobozzal.
2016. júl. 28. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ez egy szép gesztus, de tényleg nem kell túlspilázni az ügyet. Ha maradt vigyél be örülni fognak neki az tuti, de nem átkoznak ki szerintem akkor sem, ha nem viszel.
2016. júl. 28. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem csak akkor vigyél ha marad ki a lagziból és még a nászút előtt megoldható, hogy beviszed. Külön rendelni és hetekkel később bevinni már felesleges.

Én se vittem be süteményt, egyrészt nem is maradt annyi, másrészt másnap elutaztunk. Én a kollegákat eleve csak a szertartásra hívtam meg, utána volt pezsgővel koccintás.

2016. júl. 28. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
ha tudod, vidd be a nászút előtt. ha most lesz az esküvő, akkor rakj össze egy nagyobb dobozzal, és kérd meg egy jelenlévő kollegádat, hogy hétfőn vigye be a többieknek
2016. aug. 5. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!