Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene vinnem esküvő után a kollégáimnak sütit és bort, ha egyébként meg voltak hívva a lakodalomba, de néhányan közülük nem tudnak jönni?
Lofat.
Aki nem jön, az ne kapjon. Miért is kellene? Annyira nem vette a fáradtságot, hogy eljöjjön. De azért potya-zaba kellene neki? Pfuj!
Nincs semmi baj velük, nem is várnak el semmit tőlem, nyilván nyomós okkal nem jönnek. Csak úgy tudtam, ilyenkor illik vinni, ha nem voltak az esküvőn és ott nem kaphattak.
Csak bevallom, jobb lett volna, ha eljönnek, és ott kapnak, hisz szerintem jó sok fel fog így is maradni, így meg nekik ennek ellenére újra kell venni frisset, másrészt cipelnem kell a buszon a melegben (nem a lakóhyelyemen dolgozok, hanem beutazok) :-)
szerintem csak akkor vigyél ha marad ki a lagziból és még a nászút előtt megoldható, hogy beviszed. Külön rendelni és hetekkel később bevinni már felesleges.
Én se vittem be süteményt, egyrészt nem is maradt annyi, másrészt másnap elutaztunk. Én a kollegákat eleve csak a szertartásra hívtam meg, utána volt pezsgővel koccintás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!