Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nálam idősebbhez vonzódom?
Velem egykorú fiúktól mindig megkapom, hogy “mindig majd csak kihasználnak és csak egy szexre kellek” az idősebb férfiaknak, amikor fiatalabbal is összejönnék, ha nem lenne bennem több férfiasság, mint bennük :D
Ekkora probléma lenne, hogy én huszonévesen inkább harmicas, már már negyvenesekkel vagyok, akik számomra nagyobb tekintéllyel bírnak és őket látom igazán férfinak?
Házasság, gyerek nem igazán van tervben, így ez az indok, annyira nem hat meg.

Egyáltalán nem baj. Én is az idősebbekhez (+10-15 év) vonzódom, és velük valahogy sokkal jobban kijövök, mint a korosztályommal. Ennek az az oka, hogy én előrébb tartok, mint a korosztályom nagy része. Évek óta dolgozom, önálló vagyok és már lassan családot szeretnék. Nem vagyunk egyformák. Én szívesen ismerkednék a korosztályomból is (sőt teszem is), de mindig egy idősebb férfival alakulnak úgy a dolgok, hogy abból kiegyensúlyozott párkapcsolat legyen. Nem hiszem, hogy emiatt rosszul kellene érezni magadat, neked kell boldognak lenned.
23/N

Az a bajuk, h nem kapnak meg.
Semmi más.
Éld boldogan tovább életed, megoldottuk a rejtélyt :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!