Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi az anyjával lakik?
Elsősorban nők véleménye érdekel, de írhat bárki. 45 éves férfi, egy garzonba él az anyjával, azaz mindketten egy szobába semmi magánszféra. Rengeteget cigizik, szabadidejébe videójátékokkal játszik, és eljár a haverokkal kocsmázni. Ettől függetlenül nagyon nagy dumája van és karizmatikus kisugárzása.
A kérdés, hogy randiznátok e vele?
Az egyetlen helyzet, amiben ezt a felállást elfogadnám, ha anyuka gondozásra szorulna, a férfi pedig eltartaná.
De úgy, hogy a poronty egy élősködő... Kérlek.
Nem. Eleve nem kezdenék jelenleg 45 évessel, mert 26 éves vagyok.
De vegyük úgy, hogy 30 vagy, a többi feltétel meg ugyanaz.
Akkor sem, mert nem bírom sem az anyuci pici fia típust, sem az alkeszokat, sem a kockákat.
Azaz pontosítok, mert lehet nem vagy alkesz. De nem kell olyan ember, akinek az a programja csak, hogy kockul vagy kocsmázik. Én évek óta nem iszom, max nyáron 1-1 este egy fröccsöt valami kiülős helyen és ennyi. Hasonló párt keresek, akivel ki lehet mozdulni a szabadba, aktívan pihenni, nem másnaposan fetreng nekem a számítógép előtt. Pláne nem anyucinál...
Én ismerek ilyet - távoli rokon -, igaz ő 55 éves, de ott anyuka az "őrült", mert akárhányszor elmenne a fia, rögtön nekiáll haldokolni, hisztériázni és feltételezem lelkileg zsarolni a gyerekét, tudjátok ilyen tipikus "engem mindenki elhagy" meg "mi lesz velem nélküled" dumákkal. Ez a néni már fiatalon is ezt csinálta, lehetőségeihez képest elmarta a fia összes barátnőjét és a menyasszonyát is. És ez csak romlott a férj/apa halála után, akinek viszont ez nem tetszett, de mivel teljesen leragadt a 60 évvel ezelőtti világban így tenni ez ellen nem tett, mert a világról semmilyen képe nem volt, a tipikus "ostorral kapcsolja be a tévét" jellegű figura, de ott is csak a régi M1 (agrárhírek, falucska tv) és a Dáridó ment nála.
Szóval nem mindig a gyerek a hibás, időnként anyuka áll az egész hátterében, főleg ha 'nincs senkije' és 'a gyereke a mindene' és ebben éli ki magát, még akkor is, ha érzi, hogy a gyerekének ez nem feltétlen jó. De ezt lánygyerekkel is eljátssza az ilyen, másik távolabbi rokonom a lányával csinálja ezt. Igaz ő az a típusú "domináns asszony" akitől mindenki fél a környéken ahol él.
A többi esetben a gyerek a hibás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!