Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire toleráljátok a pajzán hangú flörtölési módozatokat, kedves hölgyikék?
Pl. ha a charme-os pasi a kettesben töltött rendezvous végefelé a tekintetével végigmér titeket, külön elidőzve az intimebb testtájékoknál mindha máris vetkőztetne titeket a mélyre ható, dominant pillantásával... Megnyalja az ajkát, és mély frequencyájú hangnemben, előbb a saját aztán a ti ágyékotokra kacsint:
- Mondtam már, hogy paraphenomen vagyok, naughty lady? Akad egy varázsvesszőm, amely mindig megtalálja a nedves helyeket...
tessék: 3, 4, 8, 9 máris beszállt a játékába. Fikázzák, érvelnek vele, elküldik a fenébe.
Ha nem lenne egy pár másik komment, ami tök irreleváns, akkor mostanra szépen pörgetnék a gyűlölködők a topicját.
Komolyan nem értem, hogy miért nem nézik levegőnek azok, akik szerint kiállhatatlan (szerintem is az), helyette minden este megadják neki a napi gyűlölködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!