Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Ez a csajozós szöveg szerintetek elég vért forraló, pajzán és egyedi? 44F
Odaállna elétek egy férfi, kezet csókolna és ezt mondaná:
- Azt mondják, élj úgy, hogy ha lepereg életed filmje, legyen érdemes végignézni. Mit szólna hölgyem, ha mi most egy romantikus és erotikus jelenetet készítenénk életünk filmjéhez?
2020 van és az emberek fejében még él a "csajozós szöveg" fogalma. XD wow. Érted, szöveg, amitől a nőstényállatok szívesen lefekszenek veled. Mint valami mantra vagy pin kód. Jesszusom.
Véletlenül se beszélgess egy nővel úgy mint egy másik emberrel és esetleg, mondom esetleg, kiderül, hogy ő is csak egy kalandot akar mert emberből van.
Ez mennyire szánalmas. :D
Ez egy bárgyú maszlag 30 IQ alattiaknak.
Kiröhögnélek és szánalmas pillantások közepette elsétálnék.
De magyarázza már meg valaki, hogy az ilyen "44 fifi"-k mitől gondolják úgy, hogy az ő farkukra vár minden nő ezen a világon?
:D
Te egy nagyon elkeseredett 44-es lehetsz, ha állandóan ilyen szánalmas h*lyeségeket kérdezel...
30N
Én most elképzeltem azt, hogy nekem ezt mondja a férjem, de még így is baromi nevetséges.
Pedig a férjem imádom, külsőre is nagyon bejön, de egy ilyen szövegért még őt is kinevetném 😂
Vicces, hogy azt hiszed, hogy lenne lehetőséged akárcsak megérinteni.
Egyébként a barátomhoz fordulnék és hosszasan megcsókolnám, majd visszafordulnék hozzád, és annyit mondanék, hogy "Köszi a tippet, mindig jó egy plusz jelenet."
44F csak egy szimpla troll a kérdéseit látva.
Csak azért "bénázik" itt hogy feldobja a napotokat és ti legalább okosnak érezzétek magatokat egy pár pillanatra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!