Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Ez a csajozós szöveg szerintetek elég vért forraló, pajzán és egyedi? 44F
Odaállna elétek egy férfi, kezet csókolna és ezt mondaná:
- Azt mondják, élj úgy, hogy ha lepereg életed filmje, legyen érdemes végignézni. Mit szólna hölgyem, ha mi most egy romantikus és erotikus jelenetet készítenénk életünk filmjéhez?
44F visszatért, mindig jókat ír :D
Ez úgy kezdődne, hogy a kézcsók után kapnál egy hatalmas pofont. Nem hiszem, hogy utána a mondókádhoz lenne még kedved.
Ezt válaszolnám:
"Köszönöm, de nekem már van és felülírhatatlan".
Amúgy egyik nap pont ezen gondolkodtam, hogy a halálom óráiban mire emlékeznék vissza. És rájöttem, hogy ebben igazából 1 szexuális jellegű sincs. És nem azért, mert nem voltak izgalmas élményeim e-téren, hanem azok az emlékek, amik még mindig úgy élnek bennem, hogyha vissza emlékszek rá, akkor is megdobban a szívem, végig szalad rajtam a bizsergés... ezek nem konkrétan a szexhez köthetők (bár kapcsolatban állnak). Pl. az első csókom sokkal jobban megmaradt bennem, mint az első szex. Azt a mai napig részletesen fel tudom idézni, hogy történt.
"Én a tettek híve vagyok"
Akkor mégiscsak ő a te embered. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!