Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek félénk?
1. vallásos =/= szent, szóval ilyeneken ne görcsölj.
2. Próbáld ezt elmondani a barátodnak, hátha tud segíteni feloldódni. (Elég valószínű, hogy tud.)
3. Ez meg már nem félénkség, hanem -úgymond- önutálat. Próbálsz csak megfigyelőként létezni, ami nem jó. Egy pszichológus könnyen tudna ezen segíteni, én viszont -főképp így távolról- nem tudok. Persze ebből a dologból is könnyen kiránthatna az, ha sikerülne feloldódnod a csapatban és jól érezned magad.
22:39:
Miért, Te hogy érzed ennyi infó alapján? Nem szereti, ha mások látják fürdőruhában, nem szereti magát látni fényképeken, nem érzi magát elég jónak ehhez a társasághoz. A fürdőruhás dologra még azt mondanám, hogy "jó, lehet, hogy csak félénk", de az, hogy valaki nem szereti magát látni fényképeken, az elég tipikus.
Bár én nem vagyok pszichológus, szóval lehet, hogy rosszul gondolom. Így, neten keresztül balgaság is valakit megítélni, szóval ez csak egy tipp.
Szia, lehet furcsának fogod gondolni, de nekem ez vált be..Én is picit félénk voltam meg önbizalmam se volt sok..de egyszer ajánlotta egyik bnőm, és bevált. Szóval neked is ajánlom, próba szerencse: Mikor több időd lesz magadra, állj egy jó nagy tükör elé és kb fél órán keresztül nézd magad. Csak magadra koncentrálj, alaposan figyeld meg, hogy mennyire szép a szájad..a szemed..a hajad esése. És ha minden jól megy a végére, ha nem is maximálisan, de valamennyire meg leszel elégedve magaddal. A jobb hatás elérése érdekeben ismételheted is. És meglátod, hogy majd idővel rájössz, hogy mennyire szép vagy, ami segit az önbizalom kérdesedben is.
Sok sikert. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!