Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van, mi történt? Nem érdeklem? Fiúk ti mit gondoltok, mit akarhat?
Van egy srác, akivel egy közösségi portálon ismerkedtem meg (nem társkereső!) még a nyár elején. Kb. minden este beszéltünk (néha órákat) majd nagy nehezen sikerült rávennie, hogy találkozzunk..kicsit kínos volt, mert csak összefutás beszéltünk meg, de annyira zavarban voltam, hogy nehezen tudtam megszólalni, csak kérdezgetett én meg válaszoltam :D Viszont utána másnap már beszéltünk, mondta, hogy szeretne még találkozni, stb.. bejöttem neki. Mivel van egy kis magánéleti problémája a háttérben, ezért kértem egy pár napot gondolkodni, hogy folytassuk e ezt az egészet, de igent mondtam, ennek örült is, nagyon kedves volt, mondta hogy találkozzunk szombaton. Most viszont egyik pillanatról a másikra rám sem ír, ha fent vagyok az oldalon, tegnap is (mikor elvileg találkoztunk volna) végig fennt voltam, ő is többnyire és semmi, egy telefon se...
Régebben azt mondta, szándékosan nem ír rám mindig, mert nem akar ajtóstul rontani a házba..:S Most akkor mi van? Írjak rá én vagy mi legyen?
ráírhatsz te is.. biztos szeret
csak lehet úgy érzi nem akar tolakodni hogy mindig ő írjon
dehogy hiszi azt..
nekem is van egy lány akivel így vagyok félek rá írni nehogy nyomulásnak vegye.. de mikor rá gondolok akkor mindig rám ír :D
közönöm, akkor megnyugtattatok kicsit, kezdtem félni, hogy már nem is érdeklem :S
Igazából, amióta beszélünk, azóta még nem volt olyan, hogy én írnék rá, lehet, hogy eljött az ideje..
Lebukott az asszony előtt, hogy mással kavar, és most felszívódott.
Vagy te mit értesz kis magánéleti probléma alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!