Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vannak még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vannak még mindig az őskorban agyilag, miért úgy keresnek párt is maguknak?

Figyelt kérdés

Erre több bizonyítékom is van.

1. A nagyobb termetű, erősebb férfiakat keresik elsősorban (érthetetlen miért,a mai világban már aligha számít a fizikai erő). Régebben ennek volt jelentősége a vadászatnál, ma nem nagyon van.

2. A megfelelő egzisztenciájú férfit keresik (ez se igazán érthető, mert azért ma már nem éheznek a szegény munkások sem). Régebben ennek is nagyobb jelentősége volt, amikor még rengetegeten éheztek a társadalmakban.

F/30

2021. jan. 18. 21:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

1. Diszkóban azért jól jön, ha erősebb a férfi. Vagy a boltban, amikor küzdeni a kell a vécépapírért.

2. Nem minden nőnek elég annyi, hogy nem éhezik.

2021. jan. 18. 21:56
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Jól kivagy haver :D
2021. jan. 18. 21:56
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

1. Járj el edzeni.

2. Keress többet.

= profit, punci, csajhegyek

2021. jan. 18. 21:58
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

Én férfiként ebben nem látok problémát.

1.: Erős férfi jobb, mint egy gyenge férfi. Férfiasság része úgymond az erő. Persze nem a teljesen kigyúrt pasikat akarják mind, hanem legyen sportos/jó fizikuma. De vannak akik a pocakosokat szeretik. 🤷‍♂️

2.: "Pénzes" férfi jobb, mint egy csóró. Kevesebb stressz, kiegyensúlyozottabb párkapcsolat és jövőkép. Gyerekvállalás szempontjából fontos, hogy pénzügyileg stabil lábakon álljon az illető.

5/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez a második kérdésed a témában, nagyon elbántak veled?
 6/24 A kérdező kommentje:
5: nem a második, sokadik :) nem ismersz? Balázska vagyok.
2021. jan. 18. 21:59
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem, én vagyok Balázska!!
2021. jan. 18. 22:02
 8/24 anonim ***** válasza:
81%

Most tudtam meg, hogy nem vagyok nő.

Ezek szerint. xD

2021. jan. 18. 22:04
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Any man who have must say "én vagyok Balázska" is no true Balázska.
2021. jan. 18. 22:12
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen nők nem az átlagot, hanem a kiemelkedöt kershetik. Nem a munkást, hanem a tőkést. A VEZÉRT. Aztán a munkást, ha fizikumot nézik. A kettőt együtt. Ha milliómosok között élnek akkor a legmilliomosabbat keresik, akik a többi milliomóst irányítja. Ha munkások között, akkor ott a vezetőt. A férfi, akire a férfiak felnéznek vagy akire fel kell nézniük, az a legférfibb. A nők ideája.
2021. jan. 18. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!