Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak még mindig az őskorban agyilag, miért úgy keresnek párt is maguknak?
Erre több bizonyítékom is van.
1. A nagyobb termetű, erősebb férfiakat keresik elsősorban (érthetetlen miért,a mai világban már aligha számít a fizikai erő). Régebben ennek volt jelentősége a vadászatnál, ma nem nagyon van.
2. A megfelelő egzisztenciájú férfit keresik (ez se igazán érthető, mert azért ma már nem éheznek a szegény munkások sem). Régebben ennek is nagyobb jelentősége volt, amikor még rengetegeten éheztek a társadalmakban.
F/30
1. Diszkóban azért jól jön, ha erősebb a férfi. Vagy a boltban, amikor küzdeni a kell a vécépapírért.
2. Nem minden nőnek elég annyi, hogy nem éhezik.
1. Járj el edzeni.
2. Keress többet.
= profit, punci, csajhegyek
Én férfiként ebben nem látok problémát.
1.: Erős férfi jobb, mint egy gyenge férfi. Férfiasság része úgymond az erő. Persze nem a teljesen kigyúrt pasikat akarják mind, hanem legyen sportos/jó fizikuma. De vannak akik a pocakosokat szeretik. 🤷♂️
2.: "Pénzes" férfi jobb, mint egy csóró. Kevesebb stressz, kiegyensúlyozottabb párkapcsolat és jövőkép. Gyerekvállalás szempontjából fontos, hogy pénzügyileg stabil lábakon álljon az illető.
Most tudtam meg, hogy nem vagyok nő.
Ezek szerint. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!